Un barbat in varsta de 60 de ani si fiica acestuia de 25 de ani au fost injunghiati, sambata seara, pe o strada din orasul Cugir, de catre fostul iubit al fetei, tatal murind ulterior la spital. Agresorul, un barbat de 34 de ani, a fost retinut pentru omor si tentativa de omor, transmite News.ro.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Alba, Luminita Prodan, a declarat, duminica, pentru News.ro, ca incidentul s-a produs pe Bulevardul Alexandru Sahia din Cugir, unde un barbat in varsta de 60 de ani si fiica acestuia de 25 de ani au fost atacati si injunghiati de fostul iubit al fetei.

Prodan a spus ca barbatul si tanara au fost preluati de un echipaj medical si transportati la Spitalul Judetean Alba. Tatal fetei a murit insa la spital, in timp ce tanara este internata in stare grava.

Cazul a fost preluat de Parchetul Tribunalului Alba, iar procurorii au decis, duminica, retinerea agresorului, un barbat in varsta de 34 de ani, pentru omor si tentativa de omor.

Surse din cadrul anchetei au declarat, duminica, pentru corespondentul News.ro, ca tanarul ar fi avut interdictie judecatoreasca de a se apropia de fosta sa iubita, pe care insa ar fi incalcat-o de mai multe ori.