Barbatul de 23 de ani din Bucuresti care a provocat miercuri un accident mortal si a fugit de la locul faptei a fost retinut de procurori, dupa ce, anterior, a fost lasat in libertate, au declarat oficiali din cadrul Parchetului Judecatoriei Sectorului 3 pentru Mediafax.

Audierile au fost reluate duminica de procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 3 din Capitala, dupa ce sambata seara barbatul care a condus fara permis si a produs un accident mortal dupa care a fugit de la locul faptei, a fost lasat in libertate.

Astfel, in urma audierilor de duminica tanarul de 23 de ani a fost retinut pentru 24 de ore, fiind extinsa urmarirea penala si pentru alte fapte de conducere fara permis, la sediul parchetului fiind audiati mai multi martori, au declarat oficiali din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 3 din Capitala pentru Mediafax.

"Procurorul nu a propus arestarea preventiva a soferului, astfel ca acesta a plecat acasa liber ca pasarea cerului. Frustrant! Incredibil de frustrant pentru toti cei care au muncit la acest caz. Cam acestea sunt momentele in care simti ca cineva isi bate joc de munca ta", a transmis politistul Marian Godina, cel care a publicat imediat dupa accident, pe pagina sa de Facebook, un apel catre oamenii care recunosc autoturismul implicat in accident sa anunte Politia Rutiera.