Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania anunta ca au fost finalizate lucrarile de montare a parapetelor rigide prefabricate din beton pe DN 1, sectorul din zona pasajului Ikea, informeaza un comunicat CNADNR.

Astfel, incepand cu data de 05.08.2016, ora 22:00, executia lucrarilor de montare a separatoarelor de sens de tip parapete rigid prefabricat din beton va continua pe DN 1, in zona pasajului rutier Metro, de la pozitia kilometrica 9+850.

Urmatoarea etapa de montare a parapetelor rigide prefabricate din beton se va desfasura pe pasajul de la km 12+384 - Zona Otopeni.

CNADNR aminteste ca pe pasaje se monteaza parapete rigide din beton, iar in calea curenta parapete metalice, lucrarile executate vor afecta ambele cai de circulatie si vor fi inchise benzile centrale, astfel circulatia se va desfasura pe doua benzi pe sens.

Compania mentioneaza ca in zilele de sarbatori legale nu vor fi executate lucrari, nefiind instituite restrictii de circulatie. De asemenea, precizeaza ca montarea acestor separatoare este foarte importanta pentru asigurarea sigurantei circulatiei.

"Decizia de a se lucra pe timp de noapte a fost luata de catre conducerea CNADNR SA pentru cresterea ritmului de montare a separatoarele de sens. De aceea lucrarile se desfasoara doar pe perioada noptii. CNADNR, impreuna cu Politia Rutiera au stabilit ca toate aceste lucrari sa se desfasoare in anumite intervale orare, cand traficul este mai scazut, astfel incat impactul lucrarilor asupra celor care tranziteaza zona sa fie cat mai mic", se mai scrie in comunicat.