Directorul adjunct al operatorului regional de apa ACET SA Suceava, Mircea Onofriciuc, a murit, marti seara, intr-un accident rutier petrecut in comuna Bunesti, pe DN 2, dupa ce a incercat sa intoarca masina pe care o conducea si a fost lovit de un alt autoturism.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Suceava, Ionut Epureanu, accidentul s-a produs in zona localitatii Bunesti, dupa ce masina in care se afla Onofriciuc a fost lovita de un autoturism condus de medicul de familie din Bunesti, transmite Mediafax.

El a spus ca din primele cercetari s-a stabilit ca Onofriciuc, care conducea un autoturism, a primit un telefon si a dorit sa se intoarca din drum, motiv pentru care a intors masina. Cand se afla pe mijlocul soselei, masina in care se afla a fost lovita de un alt autoturism condus de medicul de familie din Bunesti.

In urma accidentului, Mircea Onofriciuc a suferit rani grave si, desi s-a incercat resuscitarea acestuia, nu s-a mai putut face nimic, fiind pronuntat decesul.

Mircea Onofriciuc intrase de marti in concediu si urma sa iasa la pensie de la 1 ianuarie 2016.