Doi cetateni romani au fost ucisi in atacurile teroriste de vineri seara din Paris, a anuntat samabatat ministerul roman al Afacerilor Externe, care precizeaza ca ambasada Romaniei de la Paris "este in legatura cu familiile acestora si le va acorda asistenta consulara necesara".

Un alt cetatean roman a fost ranit usor in atacurile survenite in cursul noptii in capitala Frantei. Persoana in cauza a primit ingrijiri la un spital din Paris si, in cursul diminetii, a fost externata, potrivit unui comunicat al MAE.

Totodata, MAE reafirma ca cetateanul roman Andrei Marian Mihai nu a fost ranit in atacurile de la Paris. Acesta a confirmat direct unui reprezentant MAE ca informatiile aparute pe contul sau de Facebook au fost postate de alte persoane si nu sunt veridice.

Pana la aceasta ora, la nivelul Ministerului de Externe nu exista alte semnalari de cazuri de cetateni romani care ar fi putut fi raniti sau decedati in atacurile de la Paris. MAE mentine permanent legatura cu autoritatile franceze competente.