Ofiteri de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog Timisoara si cei de la Serviciul de Actiuni speciale al Politiei Timis desfasoara, marti dimineata, o ampla operatiune in forta pentru anihilarea unei grupari de traficanti de droguri de risc si mare risc care vindeau stupefiantele elevilor din oras, scrie Agerpres.

Unul dintre suspecti nu le-a deschis usa trupelor speciale, aruncand de pe balcon o pereche de pantaloni in care politistii au descoperit mii de lei, euro si lire sterline, iar oamenii legii au fost nevoiti sa sparga usa pentru a patrunde in locuinta barbatului, unde au gasit cateva grame de cannabis.

Impreuna cu jandarmii, trupele au descins simultan la 22 de locatii, pentru a-i ridica pe suspecti care vor fi dusi la audieri.

Potrivit surselor politienesti, traficantii au fost monitorizati mai multe luni si s-a ajuns la concluzia ca acestia plasau pe piata locala cannabis, etnobotanice si droguri de mare risc de tip MDMA, iar printre clienti se aflau si elevi.

Investigatori sub acoperire, sub conducerea DIICOT Timisoara, au cumparat in repetate randuri droguri de la dealerii care aprovizionau zona Complexului Studentesc si zona centrala a orasului.