Un nou protest impotriva premierului Victor Ponta se anunta luni seara, incepand de la ora 18.00, in fata Guvernului, potrivit unui anunt publicat pe Facebook. Si pe pagina de Facebook Uniti Salvam a fost anuntat un mars de solidaritate cu cetatenii romani din Diaspora.

Proteste in BucurestiFoto: HotNews / DP

"Cerem demisia imediata a lui dottore Viorel Ponta. Cerem demisia Parlamentului ilegitim nevotat de popor. Ne luam tara inapoi", scrie in anuntul postat pe Facebook. Pana acum au anuntat prezenta la eveniment circa 3.500 de persoane.

Si pe pagina de Facebook Uniti Salvam a fost anuntat un mars de solidaritate cu cetatenii romani din Diaspora.

"Diseara, la ora 20.00, ne intalnim in Piata Victoriei (gura de metrou de langa Guvern), iar mai apoi, la ora 20.30, vom pleca pe traseul: Guvern - MAE - Sediul ACL - Sediul PSD - Guvern. Diaspora merita recunostinta noastra pentru determinarea si demnitatea de care a dat dovada. Vrem sa li se faca dreptate. Cerem: demisia primului ministru, demisia ministrului de Externe, institutiile abilitate ale statului sa ancheteze proasta organizare a acestor alegeri, noul presedinte Klaus Iohannis sa-i recheme de la post pe toti diplomatii care s-au ocupat defectuos in Diaspora de alegeri", scrie pe pagina de Facebook a evenimentului.