Marti, vremea va fi calda si usor instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate spre seara si noaptea cand se vor semnala averse, insotite de descarcari electrice si, posibil, caderi de grindina, local in zonele deluroase si montane si pe arii restranse in regiunile estice, sudice si centrale, potrivit prognozei Mediafax.

In tara

In restul teritoriului astfel de fenomene isi vor face aparitia izolat. Vantul va sufla in general moderat, cu unele intensificari, mai ales ziua, la munte, precum si in Oltenia, Muntenia, Transilvania, sudul Banatului si al Dobrogei.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 de grade in depresiuni si 32...33 de grade in Baragan, iar cele minime se vor incadra intre 8 grade in depresiuni si 22 de grade pe litoral.

La Bucuresti

Marti, vremea va fi calda si usor instabila. Cerul va fi variabil cu innorari mai accentuate in orele serii, cand vor fi averse insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 31 de grade, iar cea minima va fi de 17...19 grade.

Miercuri, vremea va fi in general instabila. Cerul va avea innorari si vor fi averse si descarcari electrice, in jumatatea de sud a tarii, local in zona montana si pe arii restranse in restul teritoriului.

In sud-vest si la munte, cantitatile de apa vor depasi local 15...20 l/mp, iar in Oltenia, Carpatii Meridionali si in Muntii Banatului izolat 35 l/mp. Vantul va prezenta intensificari temporare in majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari in sud, unde local rafalele se vor situa intre 55 si 65 km/h, iar la munte vor depasi 70...80 km/h.

Temperaturile maxime se vor situa intre 23 de grade in Oltenia si nordul Moldovei si 30 de grade in sud-est, iar cele minime se vor incadra, in general, intre 11 si 21 de grade.