Responsabilii cu inlaturarea efectelor inundatiilor care se afla in concediu de odihna risca sa fie inlocuiti, a avertizat joi prim-ministrul Victor Ponta, care le-a cerut ministrilor cu atributii in domeniu sa coordoneze autoritatile pe care le au in subordine, transmite Agerpres.

"Vreau sa va rog pe toti ceilalti ministri - cei principali responsabili, dar si pe ceilalti care aveti diverse atributii in domeniu, fie ca vorba de Sanatate, fie ca e vorba de ajutoare pe alte zone care tin de Guvern - sa va concentrati toata energia in acest sens. De asemenea, toata lumea la treaba. Daca directorul de la Ape (directorul demisionar al ANAR, Vasile Pintilie - n.r.) era in concediu, o sa ramana in concediu de acum incolo. Punem pe altcineva care tine mai mult la ce are el de facut decat la concediu. Acelasi mesaj va rog sa-l transmiteti catre toata lumea. Daca cineva are mai multa treaba cu concediile decat cu ce avem de facut zilele acestea, inseamna ca trebuie sa gasim pe altcineva mai bun", a declarat premierul in sedinta de guvern.

Victor Ponta a reluat in context mesajul sau de multumire catre miile de oameni din institutiile guvernamentale care au actionat si actioneaza in teren in aceste zile pentru inlaturarea efectelor produse de inundatii.