Marti

Vremea se va mentine calda in cea mai mare parte a tarii, exceptand jumatatea de nord a Moldovei unde valorile termice se vor apropia de cele normale pentru aceasta data. In cursul zilei cerul va fi variabil, cu unele innorari in zona Carpatilor Orientali si in regiunile estice si sud-estice unde izolat si trecator va ploua slab, se arata in prognoza publicata de Mediafax.

Noaptea vor fi innorari temporare in nordul, centrul si estul tarii si pe arii restranse va ploua slab, mai ales spre sfarsitul intervalului. In nordul Carpatilor Orientali, iar in cursul noptii posibil si in nordul Moldovei, precipitatiile vor fi mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari, ziua, in nord-estul, centrul, sud-vestul tarii si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 11...12 grade in nordul Moldovei si in jur de 22 de grade in Oltenia, iar cele minime se vor incadra intre 0 si 9 grade.

Bucuresti

Vremea va fi in continuare calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 20 de grade, iar cea minima va fi de 6...8 grade.

Miercuri:

Vremea se va raci in cea mai mare parte a tarii, dar mai semnificativ in regiunile estice si sud-estice, unde valorile termice diurne vor ajunge sa se situeze sub mediile multianuale specifice acestei perioade, in timp ce in rest vremea se va mentine normala din punct de vedere termic si chiar calda in partea de vest.

Astfel, temperaturile maxime vor avea valori de la 5...7 grade in Subcarpatii Moldovei si in delta, pana la 20...21 de grade in regiunile vestice, iar cele minime se vor incadra, in general, intre 0 si 9 grade. Cerul va prezenta innorari in centru, est si sud-est, precum si in zonele de munte unde local va ploua in general slab.

In Carpatii Orientali si jumatatea estica a Carpatilor Meridionali, iar izolat si trecator, dimineata si in dealurile subcarpatice ale Moldovei, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. In rest, cerul va fi temporar noros si numai izolat vor fi conditii de ploi slabe.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Dobrogea, Muntenia si in zona montana.

Spre sfarsitul intervalului pe spatii mici indeosebi in depresiunile intramontane vor fi conditii de bruma.