Omul de afaceri Nae Nicolae, fostul patron al echipei de fotbal FC Stefanesti, care a murit, miercuri, la varsta de 43 de ani, este a fost inmormantat sambata la Stefanesti. Nae Nicolae a murit pe loc dupa ce autoturismul sau a fost lovit de tren miercuri pe Soseaua Petricani, la trecerea de calea ferata de la iesirea din Capitala spre Pipera. Omul de afaceri a incercat sa treaca bariera fara sa se asigure. Nae Nicolae a fost inmormantat dupa o ceremonie cu limuzine scumpe si gratare, la care au participat peste o mie de oameni - rude, prieteni, fotbalisti, cantareti de manele, Fane Spoitoru si numerosi locuitori ai comunei ilfovene, potrivit Mediafax.

Nae Nicolae era supranumit "regele imobiliarelor" din Ilfov. El se numara printre cei mai bogati romani, averea sa datorandu-se afacerilor (uneori controversate) cu terenuri din preajma Capitalei. Nae Nicolae a fost si consilier judetean in Ilfov (fost vicepresedinte PSD Ilfov).

Nae Nicolae avea legaturi stranse de prietenie si de afaceri si cu primarul orasului Busteni, Emanoil Savin, si cu Sergiu Sechelariu, fratele fostului primar al Bacaului, Dumitru Sechelariu. In urma cu cativa ani, cei trei au fost inculpati intr-un proces privind o tranzactie imobiliara dubioasa, pentru care BRD Busteni a acordat un credit ilegal.

Nae Nicolae era si unul dintre nasii de cununie ai manelistului Adrian Minune.

Presa tabloida a scris ca afacerisrtul era un impatimit al jocurilor de noroc, iar in urma cu cativa ani, ar fi pierdut intr-o singura noapte, la table, un teren in valoare de 10 milioane de euro in fata prietenului sau Gigi Becali.