Vineri, vremea va continua sa se incalzeasca, mai accentuat in cursul noptii. Cerul va fi mai mult noros si vor cadea precipitatii pe arii extinse, exceptand centrul si sud-estul tarii unde acestea se vor semnala local, potrivit Administratiei Nationale a Meteorologiei, citate de Mediafax.

Precipitatiile vor fi predominant sub forma de ninsoare la munte, mixte in Moldova, iar ziua si in nordul Olteniei si al Munteniei si sub forma de ploaie in restul teritoriului. Vor fi conditii de polei.

In a doua parte a intervalului in nord-vestul teritoriului si in Muntii Apuseni, cantitatile de apa vor depasi pe arii restranse 15...20 l/mp.

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in regiunile vestice si estice, precum si la munte si doar izolat in rest.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 grad in nordul Moldovei si vestul Olteniei si 13 grade in Dealurile de Vest si in Transilvania, iar cele minime se vor situa intre -3 si 7 grade.

La Bucuresti, vineri, vremea se incalzeste usor, astfel ca temperatura maxima va fi de 5...6 grade, iar cea minima de 0...1 grad. Cerul va fi mai mult noros si trecator vor fi conditii de ploaie, indeosebi in cursul zilei. Vantul va sufla slab si moderat.

La munte, vremea va continua sa se incalzeasca usor, mai accentuat in cursul noptii. Cerul va fi mai mult noros si pe arii relativ extinse vor cadea precipitatii mai ales sub forma de ninsoare.

In a doua parte a intervalului in Muntii Apuseni, cantitatile de apa vor depasi pe arii restranse 15...20 l/mp. Vantul va avea intensificari temporare.