Este chirurgul care a extirpat cea mai mare tumora gigant din lume (cazul Lucicai Bunghez) si care a reusit sa reorganizeze in Romania reteaua de ingrijire a bolnavilor arsi grav. Este singurul chirurg din Romania care a efectuat interventii chirurgicale specifice transsexualitatii si are la activ peste 30.000 de operatii in domeniul chirurgiei plastice si a microchirurgiei reconstructive (cea mai recenta interventie fiind in cazul Adrian Nastase).

Ioan LascarFoto: site personal
  • Din cauza programului imprevizibil determinat de contextul special, intalnirea online cu profesorul Ioan Lascar se amana pentru o ora ce va fi comunicata ulterior.

Unica sectie de microchirurgie-unitate de arsi din Romania a fost construita la Spitalul Floreasca in 2009, dar departamentul inca nu este functional din cauza lipsei echipamentelor medicale, care necesita o investitie de 8 milioane de Euro. Profesorul Ioan Lascar va discuta online cu cititorii, luni de la ora 12, despre campania de strangere de fonduri pentru unitatea de arsi de la Spitalul Floreasca si va raspunde intrebarilor pe teme medicale specifice si de actualitate.

Pentru intrebari va rugam folositi formularul de discutii online MedLive.ro de aici.

NOTA REDACTIEI:

  • Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.
  • Postarile lungi sau care contin mai mult de doua intrebari nu vor fi validate, pentru a da posibilitatea invitatului sa raspunda la cat mai multe probleme ridicate de cititori.
  • Cele mai interesante intrebari vor fi dezvoltate intr-un interviu HotNews.ro, realizat de Vlad Mixich.

Pentru intrebari va rugam folositi formularul de discutii online MedLive.ro de aici.

CAMPANIA DE STRANGERE DE FONDURI PENTRU UNITATEA DE ARSI DIN CADRUL SPITALULUI FLOREASCA