Saptamana debuteaza cu vreme frumoasa si temperaturi maxime de pana la 16 grade Celsius luni si de pana la 22 de grade Celsius marti. Cerul va fi variabil iar, trecator, vor fi conditii sa ploua, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie citata de Mediafax.

Luni, vremea va fi predominant frumoasa, dar rece dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in extremitatea nordica a tarii, unde izolat si trecator vor fi conditii sa ploua slab. In nordul Carpatilor Orientali vor fi fulguieli.

Vantul va prezenta unele intensificari in timpul zilei indeosebi in jumatatea de nord a tarii si la munte, apoi va slabi treptat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 si 16 grade, iar cele minime se vor situa intre -4 si 4 grade, mai scazute in depresiuni, dar si usor mai ridicate in Dealurile de Vest si pe litoral. Izolat se va produce bruma, mai ales in centrul tarii si in zona subcarpatica.

La Bucuresti, vremea va fi predominant frumoasa, dar rece dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 14 grade, iar cea minima va fi de 1...2 grade.

Marti, vremea se va incalzi. Cerul va fi variabil, cu innorari si pe arii restranse ploi slabe, dupa-amiaza in zona de munte, iar spre sfarsitul intervalului in vestul si nord-vestul tarii. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in Campia de Vest, Dobrogea si in zona montana inalta.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 si 22 de grade, mai scazute pe litoral, iar cele minime se vor situa intre 2 si 10 grade, mai scazute in depresiuni.