Traficul rutier pe DN 1, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, a fost deviat, luni la pranz, pe DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti, din cauza aglomeratiei, anunta Centrul Infotrafic.

UPDATE: Centrul Infotrafic anunta ca in judetul Brasov, incepand cu ora 16,20, a fost ridicata restrictia temporara de circulatie pe DN1E, atat dinspre Rasnov catre Poiana Brasov, cat si dinspre Brasov spre Poiana Brasov. Masura restrictionarii temporare a traficului rutier pe DN1E si dinspre Rasnov catre Poiana Brasov fusese luata incepand cu ora 13:50, dupa ce la ora 12:45 fusese restrictionat traficul pe DN 1E dinspre Brasov catre Poiana Brasov, din cauza numarului mare de masini de pe raza statiunii.

Politistii rutieri mai anunta ca circulatia pe DN73A, dinspre Rasnov catre Predeal, a fost restrictionata, iar conducatorii auto care vin din zona Bran - Moeciu sunt indrumati fie catre municipiul Brasov (de unde continua drumul spre Bucuresti prin Cheia), fie catre Pitesti, pe DN73 (de unde pot merge spre Bucuresti pe autostrada A1).

Potrivit Mediafax, circulatia rutiera se desfasoara cu dificultate, luni dupa-amiaza, pe DN1, in statiunile montane de pe Valea Prahovei formandu-se coloane de masini care se intind pe cativa kilometri atat pe sensul de urcare spre munte cat si pe cel de coborare spre Bucuresti.

Potrivit reprezentantilor Politiei Prahova, traficul rutier este ingreunat pe DN 1, in statiunile Azuga, Busteni si Sinaia. pe sensul de mers Brasov - Bucuresti se circula bara la bara in cele trei statiuni, pe o distanta de cativa kilometri, viteza de deplasare fiind de aproximativ 20 de kilometri pe ora.

Si pe sensul de mers Bucuresti - Brasov, pe Valea Prahovei, se circula ingreunat.

Reprezentantii Politiei recomanda soferilor care se indreapta dinspre Brasov catre Ploiesti ca ruta alternativa DN 1 A Brasov - Sacele - Cheia - Valenii de Munte - Ploiesti.