Taximetristul omorat pe Bulevardul Alexandru Obregia a fost injunghiat de opt ori in zona gatului, moartea fiind violenta, potrivit rezultatelor autopsiei, a declarat miercuri procurorul Bogdan Staicu, de la Parchetul Tribunalului Bucuresti, transmite Mediafax.

Portretul robot al suspectuluiFoto: Politia Capitalei

"In cazul taximetristului, moartea a fost una violenta, in urma unei hemoragii interne si externe, fiind vorba de opt plagi injunghiate in zona gatului", a spus procurorul criminalist Bogdan Staicu.

Acesta a precizat ca anchetatorii iau in calcul toate posibilitatile in ceea ce priveste mobilul crimei, inclusiv pe cea a jafului.

Taximetristul, in varsta de 49 de ani, a fost omorat marti, pe Bulevardul Alexandru Obregia din Capitala.

Anchetatorii au facut, pe baza indiciilor date de martori, un portret robot al barbatului care l-a omorat pe taximetrist.

Barbatul cautat de anchetatori are inaltime 1,70 metri, par saten si constitutie astenica, a precizat Politia Capitalei, care a facut public portretul robot al suspectului si a anuntat ca ofera recompensa celor care pot da informatii in acest caz.

Potrivit martorilor, barbatul care l-a injunghiat pe taximetrist purta blugi de culoare deschisa, tricou de culoare deschisa, posibil gri, cu dungi orizontale si era incaltat cu pantofi tip sport.

Politia Capitalei face apel la persoanele care pot da informatii in acest caz sa sune la 112.