Ministerul Educației anunță că lansează miercuri, 1 aprilie, un modul de clase digitale dedicat adolescenților. Clasele sunt derulate în cadrul proiectului „Reacție pentru educație”, realizat de Ministerul Educației și Narada și vor avea durata de o oră. Ministerul susține că în cadrul modulului Naradix tinerii vor interacționa cu profesioniști din social media, personal branding, dezvoltare personală, tehnologie, inteligență artificială sau educație financiară, toate susțiute de vloggeri celebri, oameni de business sau traineri cunoscuți.

HotNews.roFoto: Hotnews

Programul întâlnirilor NaradiX din această săptămână:

Miercuri, 1 aprilie: Bianca Adam – inițiatoarele programului, Andra Munteanu și Armina Dobrică, vor răspunde întrebărilor pregătite de Bianca și vor anunța programul pentru următoarele săptămâni.

Joi, 2 aprilie: Dr. Mihail Pautov - Medicul va explica pe îndelete de ce e important să rămânem acasă pe perioada carantinei, cum să ne protejăm de virus și cum pot evolua lucrurile în continuare.

Vineri, 3 aprilie: Urania Cremene - despre cum pot fi gestionate sănătos emoțiile în timpul izolării, ce putem face pentru a ne simți cât mai bine chiar dacă nu ieșim din casă și cum putem folosi timpul liber în mod constructiv.