Proiectul isi propune sa prezinte, din doua in doua saptamani, cazul unui copil internat la Marie Curie sau Fundeni, in speranta ca se vor gasi oameni care sa il ajute.

Dupa ce in urma cu doua saptamani a fost prezentat cazul Cosminei (diagnosticata cu Leucemie Acuta Mieloblastica), proiectul continua acum cu Ovidiu, un baietel in varsta de 4 ani.

Detalii despre cazul lui Ovidiu la

http://steluteledemare.fotografiidefamilie.ro/2009/10/ovidiu/

Diagnostic: Limfom Malign Non Hodgkin (cancer al sangelui). Debutul bolii: o tumora localizata in plamani, la sfarsitul lunii aprilie 2009. A inceput tratamentul citostatic la Spitalul M.S. Curie din Bucuresti pe 15 mai 2009. Pe 19 octombrie 2009 a inceput cea de-a VI-a cura. Tratamentul citostatic va dura inca 6 luni. Sanse foarte bune de vindecare.

Ana si Gheorghe, parintii lui Ovidiu, au vandut tot ce s-a putut. Vite, pasari - ce aveau prin curte - ca sa aiba bani de drum in fiecare luna, din Tortomanu pana la Bucuresti si inapoi, sa cumpere hrana si medicamente pentru copil. Sunt de la tara, viata este grea, de lucru nu se gaseste. Dar nu se plang, sunt fericiti ca le traieste copilul. Se descurca cum pot. Ii mai ajuta bunicii, cu ce au si ei. Acum doua luni, Ana si Gheorghe s-au imprumutat de bani pentru un citostatic scump. L-au gasit in strainatate, 650 de euro flaconul. Ar mai avea nevoie de inca unul.

Ana este singura care are un venit sigur, 630 RON, indemnizatia de insotitor al copilului. Din ei, cam 400 se duc pe transport, Ovidiu vine de doua ori pe luna la tratament. Gheorghe isi cauta de lucru pe la oras, munceste cu ziua. Cand gaseste.

Daca doriti sa il ajutati pe Ovidiu:

BCR - Agentia Medgidia

RON: RO 48 RNCB 0118 1097 5816 0001

Titular: Corcodel Gheorghe, tatal lui Ovidiu

Telefon: Corcodel Ana, mama lui Ovidiu: 0763 411 693

"Stelutele de mare" este un proiect initiat de Isabela si Fotografii de familie si sustinut de HotNews.ro si Q magazine.