Institutul Cultural Roman anunta deschiderea unei noi sesiuni de depunere a dosarelor in cadrul Programului CANTEMIR – sectiunea Festival/Culture by Request. Termenul limita pentru primirea dosarelor este 17 iunie 2011, pentru participari la festivaluri care au loc incepand cu 8 august, dar nu mai tarziu de 31 decembrie 2011, informeaza comunicatul institutiei.

Sectiunea Festival a Programului Cantemir se adreseaza organizatiilor culturale, grupurilor artistice si artistilor din Romania care au fost selectati sau ale caror creatii au fost selectate la festivaluri internationale (sau manifestari culturale similare) importante din strainatate.

Valoarea maxima a finantarii care se poate acorda unui proiect este de 21.500 RON.

Dosarul de aplicatie poate fi depus la sediul Institutului Cultural Roman din Bucuresti, Aleea Alexandru, nr. 38, sector 1, intre orele 10:00 – 16:00, sau poate fi transmis prin posta/curier la adresa mentionata, cu confirmare de primire.

Informatii suplimentare privind documentele necesare si regulamentul de participare pentru cea de-a doua sesiune de finantare a Programului CANTEMIR se gasesc pe site-ul ICR la adresa: www.programulcantemir.ro/festival.php