Renumitul tenor Jose Carreras va sustine un concert extraordinar la Timisoara, in 20 iulie. Spectacolul de la Strandul Tineretului din Timisoara, este singurul concert pe care renumitul tenor Jose Carreras il va sustine in Romania, in cadrul acestui turneu.

Organizatorii concertului estimeaza un deviz de aproximativ 500 000 de euro din care municipalitatea Timisoarei va suporta 600 000 lei, restul banilor provin din vanzarea de bilete si contributia sponsorilor si a suporterilor evenimentului.

Pentru acest eveniment organizatorii anunta punerea in vanzare a 7 964 de bilete, pe 4 categorii, cu urmatoarele preturi: VIP : 800 lei , Platina (categoria 1): 200 lei, Gold (categoria 2): 150 lei, Silver (categoria 3): 120 lei, Bronz (categoria 4): 100 lei .

Persoanele care achizitioneaza bilete in sectorul VIP vor putea sa participe imediat dupa concert la o cina festiva cu maestrul Carreras, organizata la Yacht Club Timisoara. Doar 100 de admiratori vor putea participa la cina cu Carreras si stafful sau, acesta fiind numarul biletelor speciale puse in vanzare la pretul de 800 de lei.

Biletele se vor distribui prin sistemul online de vanzare, la adresa www.eventim.ro, de asemeni prin reteaua de magazine Carrefour Voiaj si Germanos din toata tara, precum si prin alte puncte de vanzare directa.

Beneficiile obtinute in urma Concertului Jose Carreras vor fi destinate altor proiecte culturale si caritabile, realizate de Asociatia Culturala Arte Factum, informeaza organizatorii.