Joi, 17 iunie, ora 18:00 are loc lansarea cărții terapeutice “Grădina cu povesti de leac” , autor Monica Daniela Găitanaru

Gradina cu povesti de leacFoto: Hotnews

Vino joi, la Ceainăria GreenTea, să o descoperi pe Monica prin poveștile sale dăruite din inimă adulților și copiilor. Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

Evenimentul va fi transmis și Live pe Facebook de pe pagina Editurii Niculescu.

Alături de autoarea cărții, ne bucurăm de prezența unor personalități remarcabile din domeniul cultural, psihologic și academic:

  • Sandra Ecobescu, membru fondator şi Preşedinte al Fundaţiei Calea Victoriei, un proiect inovator şi dinamic, dedicat culturii şi educaţiei continue, care animă viaţa bucureşteană de peste 13 ani prin cursuri, conferinţe şi concerte de muzică clasică neconvenţionale.
  • Lect. univ. dr. Celestina Dumitriu, Doctor in psihologie, psihoterapeut acreditat european, supervizor si formator in Gestalt terapie si Psihologie clinica, lector universitar, coach.

"Poveștile au capacitatea uimitoare de a găsi, dincolo de toate hățișurile minții noastre, drumul tainic spre copilul interior lăsat cândva în urmă. Acest copil încă așteaptă ghemuit într-un colț de suflet să ne atingem măreția și să devenim acei adulți suficient de puternici și de stabili care să-l poată lua înapoi în inima lor, pentru a-i alina durerile, spaimele și neputințele, și care să poată primi în schimb de la el toată creativitatea, bucuria, lejeritatea și seninătatea jocului, curiozitatea de a explora și miracolul libertății pe care un copil sănătos sau însănătoșit le poate aduce cu sine.", Monica Daniela Găitănaru

Pentru autoare, poveștile terapeutice au devenit din pasiune obiect de studiu, ulterior transformându-se în surse de inspirație spre o nouă chemare, cea de povestitor.

“Grădina cu povesti de leac” cuprinde primele depănări de tâlcuri vindecătoare îmbrăcate în straie metaforice și dornice să-și ducă în lume mesajul plin de iubire și speranță.

Monica Daniela Găitănaru este Povestitor, Psihoterapeut, Lector la Fundația Calea Victoriei și Formator. Are o experiență de peste 12 ani în terapie și dezvoltare personală, atât ca psihoterapeut cu multiple specializări, cât și ca facilitator a numeroase cursuri și ateliere.

Printre metodele și programele terapeutice dezvoltate de Monica Daniela Găitănaru amintim:

  • 22 de făclii pentru trezirea Eroului Interior
  • Alchimizări ale Adâncului
  • Dans oniric

#GrădinacuPoveștideLeac

#edituraNICULESCU