A fost odată ca niciodată…, aşa încep toate poveştile. Într-o zi de primăvară, mai exact în Ziua florilor, a Sărbătorii de „Florii”, a apărut un nou loc de joacă pentru cei mici, Teatrul Naţional pentru Copii ABRACADABRA. Găzduit în sălile frumoase ale Teatrului Naţional din Bucureşti, duminică de duminică copiii erau invitaţi să urce pe scenă şi să devină eroii din poveşti. Autorul acestui joc de-a teatrul era Magicianul Poveştilor, cel care, timp de 10 ani, intrase … în televizoarele din casele Românilor.

​Teatrul Naţional pentru Copii ABRACADABRA -18 aniFoto: Afis spectacol

Magia poveştilor era adusă pe scena teatrului iar copiii îşi puteau continua joaca, ei erau actorii-jucători care interpretau personajele poveştilor. Un concept interesant apărut în lumea teatrală prin asocierea dintre Teatrul Naţional din Bucureşti şi Fundaţia Abracadabra.

Magicianul Poveştilor împreună cu asistenţii săi reuşeau ca în fiecare duminică să pună în scenă poveşti ştiute sau necitite încă, pentru copii mici dar şi pentru copii mari şi astfel spectacolul devenea o sărbătoare a întregii familii.

Pentru a sărbători acest „majorat”, Magi si echipa sa v-au pregătit două spectacole (în 14 aprilie şi 21 aprilie) – magice - legate de Poveştile şi Sărbătorile Românilor.

Pentru toţi cei care aţi fost spectatori în acest proiect, „Teatrul Naţional pentru Copii ABRACADABRA” şi cărora v-a plăcut, Povestea ... continuă ...

Biletele pot fi procurate de la Casa de bilete TNB, precum şi online, pe www.mystage.ro