Paulo Coelho este unul dintre cei mai de succes romancieri ai lumii, cartile sale traduse in 81 de limbi si editate in peste 170 de tari atingand, pana in prezent, vanzari de peste 210 milioane de exemplare in intreaga lume, iar in Romania, de peste un million trei sute de mii de exemplare.

Spioana, de Paulo CoelhoFoto: Humanitas

Spioana, un nou bestseller semnat de Paulo Coelho, apare in toamna lui 2016 aproape simultan in peste 35 de limbi, printre care: engleza, portugheza, franceza, germana, italiana, ebraica, polona, spaniola, suedeza, araba, turca, norvegiana etc. Editia in limba romana, publicata de Editura Humanitas Fiction, va fi disponibila in librarii incepand cu 10 octombrie, informeaza editura.

Mata Hari. Singura ei vina: a fost o femeie libera.

O dansatoare care a socat si a fermecat publicul.

O curtezana care a sfidat rigorile vremii.

O spioana – poate cea mai faimoasa – care i-a subjugat pe puternicii zilei.

Inalta societate a adulat-o si a detestat-o, ziarele au elogiat-o si au condamnat-o.

Sub numele de Mata Hari a devenit un mit, iar arma ei a fost seductia.

La aproape un secol de la moartea ei, Paulo Coelho recompune, pornind de la documente de arhiva nepublicate, portretul captivant al uneia dintre cele mai enigmatice, curajoase si independente femei din istorie. De la copilaria intr-un orasel olandez, la viata traumatizanta alaturi de un ofiter alcoolic in Java si pana la anii de glorie in capitala Frantei, Spioana e un puzzle fascinant si o lectie admirabila despre echilibrul fragil dintre nonconformism si luciditate.

Sunt o femeie care s-a nascut in epoca nepotrivita, si nimic nu mai poate schimba lucrurile. Nu stiu daca lumea isi va aminti de mine, dar daca asa va fi, mi-as dori sa ma tina minte nu ca pe o victima, ci ca pe o persoana care a luat hotarari curajoase si a platit fara teama pretul ce trebuia platit. – Paulo Coelho, Spioana