Repetitia cu public a spectacolului “Nunta perfecta” de Alan Ball de joi, 7 mai, la sala de spectacole a Teatrului Elisabeta, a oferit celor prezenti ocazia de a vedea la lucru pe regizorul Eugen Gyemant dand ultimele indicatii referitoare la reglarea luminilor si a sunetului dar si pe actorii Adela Popescu, Adina Galupa, Alina Chivulescu, Jojo Catalina Grama, Laura Cosoi si Dan Radulescu jucand intr-o comedie spumoasa despre sex si prietenie. Premiera oficiala a spectacolului va avea loc pe 11 si 12 mai la Teatrul Elisabeta.

Nunta perfecta 1Foto: Teatrul Elisabeta

Cei prezenti, toti purtand marturii in piept, au putut urmari ceremonia defilarii unui straniu alai de nuntasi, care, dupa ce si-au facut o intrare maiestuoasa si-au schimbat brusc starea de spirit si s-au dezlantuit intr-o rafuiala teribila!

Nunta perfecta 2

Nunta perfecta 2

Foto: Teatrul Elisabeta

Repetitia deschisa a spectacolul “Nunta perfecta” de Alan Ball, produs de agentia de talent management si comunicare Talentivity a oferit o experienta inedita spectatorilor. Actorii au coborat de pe scena, au ras, au plans s-au infuriat chiar in mijlocul spectatorilor, astfel incat toata lumea din sala s-a simtit implicata in intriga acestui spectacol si nuntas la o nunta buclucasa!

Cinci femei superbe si nefericite se reintalnesc la nunta cu pretentii foarte aristocratice a prietenei lor din copilarie, Tracy Ionescu. Fiecare s-a lasat pacalita sa joace rolul de domnisoara de onoare. Refugiate intr-una din camere, isi dau seama ca nici una dintre ele nu isi doreste cu adevarat sa fie acolo si ca nici una nu o suporta in realitate pe mireasa. Toate si-ar dori in adancul sufletului sa se intample ceva care sa distruga aceasta nunta perfecta. In timp ce beau, plang, comploteaza, rad pana la lacrimi, barfesc tot ce poate fi barfit si isi impart toti barbatii din lume, reusesc, daca nu sa dezintegreze cu totul nunta prietenei lor, macar sa faca din ea un eveniment cu adevarat memorabil.

Nunta perfecta 3

Nunta perfecta 3

Foto: Teatrul Elisabeta

Premiera spectacolului va avea loc pe 11 si 12 mai, la Teatrul Elisabeta, iar urmatoarele reprezentatii vor putea fi vizionate pe 1, 15, 18 si 19 iunie 2015.