Cat costa sa mananci sanatos? Mancarea sanatoasa costa de trei ori mai mult decat cea nesanatoasa, arata un studiu realizat de Universitatea Cambridge (Marea Britanie), iar diferenta de pret va creste in continuare. Potrivit cotidianului The Telegraph, care mentioneaza studiul, cercetatorii au analizat evolutia preturilor a 100 de produse in functie de valoarea lor calorica, scrie Doctorul zilei.

UtileFoto: Colaj foto

Semne ca te place, dar e prea timid. Nu este usor sa-ti dai seama daca un baiat timid te place, insa exista anumite indicii care tradeaza asta. Nu trebuie decat sa stii la ce sa te uiti si vei realiza daca ar vrea sau nu sa fie cu tine. Acorda atentie limbajului trupului ca sa afli daca baiatul acela timid te place, te indeamna RTV.net.

Care sunt gustarile preferate ale europenilor. Fructele, ciocolata, gustarile pe baza de branza si iaurtul sunt principalele alimente consumate intre mese in Europa, arata un studiu realizat online citat de Mediafax. Ciocolata, bomboanele si guma de mestecat au contribuit cu 46,5 miliarde de dolari la vanzarile totale de snack-uri in Europa, in timp ce consumatorii americani prefera gustarile sarate, acestea avand o contributie de 27,7 miliarde de dolari la vanzarile totale, scrie Romania Libera.

Ce boli poti avea, dupa culoarea ochilor. O echipa de cercetatori de la Scoala de medicina a Universitatii din Colorado a studiat bolile la care sunt predispusi oamenii, in functie de culoarea ochilor. Astfel, potrivit studiului realizat de americani, culoarea ochilor poate fi un indiciu in ceea ce priveste riscul de a dezvolta anumite boli. Este vorba despre boli de natura cutanata in mare parte care au incidenta mai mare la persoane cu o anumita culoare de ochi, anunta Doctorul zilei.

Mit sau adevar: Apa cu lamaie ajuta la detoxifiere si slabit? Multe persoane beau apa cu lamaie, chiar apa calda cu acest fruct de dimineata, in speranta ca-si detoxifica organismul si ca vor reusi sa slabeasca. Desi exista un sambure de adevar in spatele acestui "ritual", beneficiile consumului de apa cu lamaie nu sunt chiar atat de mari pe cat cred unele persoane. Amanunte pe RTV.net.