"Intr-o lume imaginara, de papusi Barbie, o America a anilor '60, se desfasoara pe ascuns o relatie interzisa. Descoperim insa ca limitele dintre inocenta si perversitate sunt greu de stabilit, iar relatiile dintre oameni sunt mult prea complexe pentru a putea fi impartite in categorii. Explorarea propriei memorii devine o coborare in infern, in cautarea traumei initiale si a unui eveniment care sa dea sens intregului. Printr-un proces asemanator celui psihanalitic, spectacolul ne comunica zonele cele mai delicate ale intimitatii unei alte fiinte, insa, pentru a o face, este mai intai nevoie de o lectie." Asa prezinta regizorul Eugen Gyemant cea mai recenta premiera a sa - Cum am invatat sa conduc de la Teatrul de Comedie.Cum am invatat sa conduc se joaca vineri, la ora 19:00, la Sala Noua a Teatrului de Comedie.

Cum am invatat sa conducFoto: Corina Constantinescu / Teatrul de Comedie

Timp de aproape doua ore veti evada in atmosfera Americii anilor '60, cu ajutorul unui text "foarte bine scris, care poate sa stea pe scena oriunde, in orice teatru mare sau mic, cu partituri excelente pentru actori", cum spune actorul Serban Pavlu (Toata lumea din familia noastra, Cainele japonez), care joaca alaturi de Ioana Anastasia Anton rolul principal in Cum am invatat sa conduc, cea mai noua premiera a Teatrului de Comedie.

"Cum am invatat sa conduc"

De Paula Vogel

Traducerea: Eugen Gyemant

Cu: Serban Pavlu (Unchiul Peck), Ioana Anastasia Anton (Mititica), Delia Nartea (Matusa Mary/Bunica/Judy), Smaranda Caragea (Mama/Sally), Alexandru Conovaru (Bunicul/Jerome/Chelnerul).

Regia: Eugen Gyemant

Scenografia si afisul: Tudor Prodan

Data premierei: 14 noiembrie 2013

Durata spectacolului: 1h 50 min

Spectacol nerecomandat copiilor sub 14 ani.

Urmatoarea reprezentatie: vineri, 13 decembrie, la ora 19:00.

Cum am invatat sa conduc (Foto: Corina Constantinescu / Teatrul de Comedie):