Kathryn Kolbert, deopotriva avocat, junalist, director al Athena Center for Leadership Studies si profesor la Barnard College, unul dintre cele mai cunoscute centre interdisciplinare din lume dedicat leadershipului feminin, participa la conversatia despre educatie, identitate si gen organizata de Institutul ASPEN Romania. Evenimentul face parte din seria "Festivalul Ideilor", initiata de Institutul ASPEN, in cadrul Bucurestiului Creativ, in colaborare cu Festivalul International "George Enescu", Institutul Cultural Roman, Biblioteca Central Universitara, Fundatia Universitara Carol I si OMA Vision.

Festivalul George EnescuFoto: www.festivalenescu.ro

Conferinta va avea loc maine, 27.09.2013, incepand cu ora 17.00, la Biblioteca Centrala Univeristara.

Kathryn Kolbert a devenit director fondator al Barnard College in anul 2009. De atunci, Centrul a creat abordari inovative pentru dezvoltarea leadershipului care au vizat studenti si femei din New York si din intreaga lume.

De asemenea, Kathryn Kolbert va participa sambata si in panelul dedicat leadershipului feminin din cadrul Bucharest Forum, organizat de institutul ASPEN Romania (www.bucharestforum.ro).

INFORMATII SUPLIMENTARE:

Acreditarea jurnalistilor se poate face pana la data de 27 septembrie, ora 15.00. Acreditarea va fi considerata valabila doar dupa primirea unei confirmari in acest sens de la organizatori. Pentru acreditare, va rugam contactati: anamaria.onisei@omavision.ro