Tragicomedia 'Pluralul englezesc', de Alan Ayckbourn, va fi prezentată luni, 25 februarie, pe scena Teatrului Nottara, cu o distribuţie de excepţie, care dezvăluie întregul potenţial umoristic al piesei, informează Secretariatul literar al instituţiei, citat de Agerpres.

O radiografie crudă a societăţii contemporane, actuală după succesul înregistrat în urmă cu 40 de ani, pe Broadway, piesa îi are ca protagonişti pe actorii Ion Dichiseanu, Cezara Dafinescu, Constantin Cotimanis, Victoria Cociaş, Armand Calotă şi Delia Nartea, care sub bagheta regizorală a lui Toma Enache creează roluri memorabile.

Ceea ce face 'Pluralul englezesc' nu doar una dintre cele mai bune piese a lui Ayckbourn, dar şi una dintre cele mai bune comedii contemporane din lume este umorul său briliant, înrădăcinat într-o nemiloasă prezentare de slăbiciuni de caracter, precum şi jocul contrastant de lumini şi umbre al stărilor sufleteşti, afirmă sursa citată.

În funcţie de categorie, biletele se pot achiziţiona la preţul de 60 sau 70 de lei, de la casa de bilete a Teatrului Nottara şi online pe vandbilete.ro si bilete.ro.