Turneul Noaptea Devoratorilor de Publicitate, un eveniment organizat de 4 ACE şi MSA Events, începe seria de spectacole în ţară în Braşov, pe data de 22 septembrie 2012. Braşov, primul dintre oraşele incluse în turneul naţional, găzduieşte anul acesta cel mai popular eveniment dedicat publicităţii la Patinoarul Olimpic. Următoarele evenimente Noaptea Devoratorilor de Publicitate vor avea loc în Galaţi - 28 septembrie, Constanţa - 5 octombrie, Arad - 12 octombrie, Iaşi - 19 octombrie, Timişoara - 26 octombrie, Cluj - 3 noiembrie.

Sub conceptul de 'energie pentru creativi', Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2012 este un eveniment dedicat pasionaţilor de reclame, în care, timp de 8 ore, publicul vizionează 290 de spoturi din toată lumea. Anul acesta, selecţia lui Jean Marie Boursicot include un record de reclame româneşti selectate - 13, iar spotul românesc Gelozia - IQads - deschide evenimentul.

Noaptea Devoratorilor de Publicitate, spectacol imaginat de Jean Marie Boursicot, a fost prezentat în România, pentru prima dată, în 1995. În fiecare an, peste 40 de ţări se bucură de maratonul creaţiilor publicitare, iar Noaptea Devoratorilor de Publicitate se întinde de la Vladivostok la New York, trecând prin Praga, Singapore, Insulele Mauritius, Panama, Sydney sau Hong Kong. Spectacolul adună producţii publicitare din peste 60 de ţări, întinse pe parcursul a şase ore.