Intr-o garsoniera gotica, Dennis (Conrad Mericoffer) il primeste pe cel mai bun prieten al sau Warren (Paul Ipate). Vizitatorul cara povara grea a unei capturi de 15000 de dolari, bani furati cu multa migala din casa parinteasca. Ce vor face cei doi pusti de 19 ani? Vor returna banii? O vor invita pe Jessica (Ioana Blaj) pentru ca neinitiatul Warren sa-si cunoasca prima iubire? Vor face o petrecere monstru? Raspunsul se afla bine ascuns in productia teatrala de la Godot Café Teatru regizata de Radu Iacoban si scenografiata cu mare migala de castigatoarea premiului Gopo pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal, Ana Ularu.

Asta-i tineretea noastraFoto: Godot Cafe Teatru

Umor de buna calitate, dramele unor pusti aflati in pragul maturizarii, ironie si autoironie a replicilor si situatiilor dramatice propuse, toate sunt incluse in acest imn teatral dedicat tineretii si intonat cu multa bucurie la Godot Café Teatru.

O echipa de oameni fresh, dornici de afirmare, care se prezinta pe piata cu un text in premiera in Romania, cu o tematica mai rar intalnita in teatru si, cel mai important, cu un produs care se adreseaza unui target extrem de variat de spectatori. "Asta-i tineretea noastra", dupa textul "This is our Youth" scris de Kenneth Lonergan, a avut premiera la Godot Cafe Teatru pe 25 martie.

"Asta-i tineretea noastra" se joaca vineri, 27 aprilie, la ora 20:00.