ÎPS Teodosie, despre vaccinul anti-Covid: Sunt atâtea situaţii în care a produs efecte nedorite / Nu putem fi impresari ai autorităţilor care vor să îndemnăm la vaccinare / Despre vaccinările publice: ”Nu știm cu ce se vaccinează”

de N.O.     HotNews.ro
Miercuri, 30 decembrie 2020, 22:16 Actualitate | Coronavirus


Teodosie
Foto: Facebook
Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, a declarat miercuri, pentru Agerpres, că atâta timp cât există multe necunoscute în privinţa vaccinului anti-COVID 19, iar specialiştii se contrazic între ei, ar fi o îndrăzneală prea mare din partea sa ca păstor să promoveze acest vaccin "ca realitate obiectivă a momentului" şi să îndemne oamenii să se vaccineze.

"Pentru orice boală, vaccinarea este un remediu, o combatere a bolii. Vaccin trebuie să fie, dar vaccinul trebuie să fie sigur. De data aceasta sunt atât de multe necunoscute, vaccinul încă nu are o determinare a efectelor secundare şi sunt deja atâtea situaţii în lume în care a produs efecte nedorite, iar oamenii sunt derutaţi. Zvonistica circulă foarte mult, oamenii nu au informaţii complete şi nu ştiu să discearnă ce este adevărat de ce nu este adevărat. Eu, ca orice păstor care predică adevărul neîndoielnic despre Hristos şi despre mântuire, despre iertare, iar adevărul acesta este absolut, nu putem fi nişte impresari ai autorităţilor care vor să îndemnăm la vaccinare cu ochii închişi, pentru că ceea ce spunem noi trebuie să fie valabil 100%. De aceea manifestăm o prudenţă, o rezervă, întrucât vaccinul nu şi-a produs efectul", a declarat ÎPS Teodosie pentru Agerpres.

Arhiepiscopul Tomisului susţine că este pentru ştiinţă şi pentru vaccinare, dar aceasta trebuie să fie probată, iar atâta timp cât specialiştii din domeniu se contrazic, ar fi o îndrăzneală prea mare din partea sa să se situeze deasupra acestora şi să îndemne fără rezerve la vaccinare.

"Am văzut câte păreri sunt din partea medicilor şi specialiştilor, astfel încât e nevoie să cunoaştem realitatea. Unii se vaccinează demonstrativ în public. Nu ştim cu ce se vaccinează. Nu stăm lângă ei să vedem ce au pus acolo. Chiar sunt atâţia oameni care bănuiesc că această vaccinare demonstrativă poate fi cu altceva. Vaccinul este necesar dacă este foarte favorabil în combaterea bolii şi nu are efecte secundare. Câtă vreme nu cunoaştem efectele, avem rezerve. Oamenii nu sunt informaţi, nu există o logică, o înţelegere comună a specialiştilor, specialiştii se contrazic între ei şi atunci noi să fim deasupra specialiştilor, ar fi o îndrăzneală prea mare a noastră. De aceea noi ne rezervăm în a promova acest vaccin, nu ca principiu, ci ca realitate obiectivă a momentului. Când vor fi date certe, atunci nu trebuie să ne mai întrebe pe noi", a mai afirmat ÎPS Teodosie.

Arhiepiscopul Tomisului şi-a exprimat speranţa că anul 2021 va fi un an al întăririi credinţei.

"De aceea noi nădăjduim că anul în care trecem mâine seară să fie un an al întăririi credinţei şi al biruinţei mai puternice a lui Dumnezeu asupra celui rău. Noi să-l chemăm pe Dumnezeu în ajutor şi El nu ne va refuza niciodată. Dumnezeu rămâne acelaşi, nu se schimbă niciodată, este neschimbabil, iar când Îl avem în viaţa noastră, suntem cei mai puternici. Să începem anul 2021 cu multă nădejde, cu dorinţa de a învinge pe diavol în toate manifestările lui în care vrea să ne aducă sămânţa discordiei şi a duşmăniei, să învingem bolile, să învingem neputinţele noastre, să rămânem în picioare, cu credinţa vie, mărturisitoare", a transmis ÎPS Teodosie.


Reamintim că în România a ajuns vineri o primă tranșă simbolică de 10.000 de doze de vaccin anti-COVID dezvoltat de BioNtech- Pfizer, iar marți 140.000 de doze. Administrarea vaccinului anti-COVID-19 se face în două doze, la un interval de trei săptămâni. Vaccinarea este gratuită și voluntară.


Citește și:


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

14866 vizualizari

 • +71 (87 voturi)    
  ... dementa medievala in plina actiune... (Miercuri, 30 decembrie 2020, 22:18)

  Dr.Mythnick [utilizator]

  ... dementa medievala in plina actiune...
  • +41 (49 voturi)    
   depinde (Miercuri, 30 decembrie 2020, 22:50)

   el_mishu [utilizator] i-a raspuns lui Dr.Mythnick

   sunt situatii mai credibile cum ar fi invierea din morti si ridicarea la ceruri si situatii mai putin credibile cum ar fi opiniile unor cercetatori care studiaza de zeci de ani genetica si virusologie. oamenii trebuie si pot sa discearna intre toate aceste informatii ca doar avem cu toti studii medicale de specialitate.
  • -11 (31 voturi)    
   Dementa medievala la cadre medicale: (Miercuri, 30 decembrie 2020, 23:55)

   Altiro [utilizator] i-a raspuns lui Dr.Mythnick

   Doar o cincime din angajaţii unităţilor sanitare din judeţul Neamţ au fost de acord să se vaccineze împotriva noului coronavirus('adevarul.ro').
   • +15 (23 voturi)    
    Altiro (Joi, 31 decembrie 2020, 6:37)

    Costi888 [utilizator] i-a raspuns lui Altiro

    Asta ne arata ca si in domeniu medical avem o gramada de GIGEI.. in afara de niste spitale pe care le numeri pe degete.. dezastru. Trebuie sa ii intelegem, doctorii sunt speriati, nu vor sa fie cipati. Le este frica de “efectele pe termen lung” cea mai tare aberatie pe care o tot aud in ultima perioada. Toti neavenitii ii auzi pomenind se efectele pe termen lung
  • -12 (24 voturi)    
   Biserica nu e institut medical (Joi, 31 decembrie 2020, 1:20)

   Shaolin [utilizator] i-a raspuns lui Dr.Mythnick

   și nici companie de PR care să promoveze mesajele guvernului.

   Demența medievală este întâlnită în comentariile pline de ură (hate-speech) ale noilor marxiști, adepți fanatici ai ideologiilor comuniste și ateiste.

   Este foarte bine că Biserica se delimitează de la a îndemna oamenii să se vaccineze sau nu. Nu este treaba ei. Ar fi o gafă impardonabilă.

   Este treaba și responsabilitatea instituțiilor statului să comunice și să convingă populația de necesitatea vaccinării.
   • +10 (12 voturi)    
    Biserica se delimiteaza ? (Joi, 31 decembrie 2020, 10:16)

    cristinelu [utilizator] i-a raspuns lui Shaolin

    Eu vad ca se implica puternic. Toti prietenii mei bisericosi sunt speriati.
    Dupa ce isi va face efectul vaccinarea vor spune ca Dumnezeu ne-a scapat de pandemie.
    Efectul va fi ca se va adanci singuratatea si in consecinta extremismul acestor credinciosi. E pacat, pentru ca unii chiar au nevoie de interactiunile sociale de la biserica. Vom da intr-un alt tip de pandemie.
   • +7 (9 voturi)    
    biserica politicianistă (Joi, 31 decembrie 2020, 11:21)

    mgexpert [utilizator] i-a raspuns lui Shaolin

    se implică însă, din păcate, în zădărnicirea luptei anti-Covid (în beneficiul electoral al PSD-ului acuzator..), chemând enoriașii la praznice și pelerinaje și protestând împotriva măsurilor de distanțare în contextul carantinei.

    Sfinția Sa a dat în judecată autoritățile, apelând la ..surprize-surprize.., "distinsa" avocată AUR Diana Șoșoacă..

    Cine se-aseamănă se-adună, zice un vechi proverb românesc..

    De ce nu iau oare, acești slujbași ai bisericii, exemplul Papei ?
    • +2 (4 voturi)    
     „exemplul Papei... ?” (Joi, 31 decembrie 2020, 19:12)

     Vruum [utilizator] i-a raspuns lui mgexpert

     Păi, noi ăștia, răsăritenii - contemplativi, behăitori și agresivi - suntem prea iubiți de Domnul, așa că nu facem ce face și ce spune un papistaș! Noi avem oase de pupat, „Aur” de admirat și „TV Manele și Chiloți” de urmărit și ascultat cu bale de plăcere. Și Papa nici măcar nu poartă odăjdii țesute cu fir de aur și nici nu are merțan la dispoziție. Pe când IPST e un far, o pildă vie și un baci pentru atâția cetățenii mioritici, ce-l urmează prin Evul Mediu, din care nici nu au plecat încă...
  • +15 (21 voturi)    
   La morți nu se face vaccin. (Joi, 31 decembrie 2020, 8:12)

   asavreau [utilizator] i-a raspuns lui Dr.Mythnick

   Și ÎPS Teodosie preferă morții.După spusele lui ,omul când moare se apropie de Dumnezeu!.ÎPS Teodosie face de rușine BOR ,spusele lui fiind în contradicție cu perceptele bisericii.Se simte vinovat și ,specific infractorilor,se plânge că nu i se permit infracțiuni.Consideră dreptul la infracțiuni un drept fundamental.Dacă se crede slujbaș adevărat al lui D-zeu ar trebui să aibă încredere în Dumnezeu și să nu se văicărească mereu că este persecutat.Diavolul se căinează mereu și ÎPS sa Teodosie are comportament diavolesc.
   • +5 (7 voturi)    
    Dacă BOR ar simți vreo rușine (Joi, 31 decembrie 2020, 15:43)

    Leul in iarna [utilizator] i-a raspuns lui asavreau

    pentru toate mizeriile pe care le propagă acest individ, l-ar trimite pentru un timp la mânăstire... Să se gândească în liniște la ce are de făcut mai departe... Și, dacă nu-și revine în mințile normale, să rămână acolo...
  • +18 (22 voturi)    
   Sictir... (Joi, 31 decembrie 2020, 8:38)

   ciuma.rosie [utilizator] i-a raspuns lui Dr.Mythnick

   ..popa securist
 • +38 (48 voturi)    
  Mai bună o agheasmă (Miercuri, 30 decembrie 2020, 22:21)

  Captain Obvious [utilizator]

  Teodosie este sme(cherit)
 • +57 (71 voturi)    
  Incredibil (Miercuri, 30 decembrie 2020, 22:24)

  Laic [utilizator]

  asta este BOR
  o institutie care vrea raul propriilor enoriasi !
  • -21 (29 voturi)    
   A nimerit-o de data asta. (Miercuri, 30 decembrie 2020, 23:01)

   traianw [utilizator] i-a raspuns lui Laic

   Nu mai ai ce zice.
   • +12 (18 voturi)    
    Ce a nimerit, mai exact ? (Joi, 31 decembrie 2020, 1:13)

    midufi [utilizator] i-a raspuns lui traianw

    Acest om in sutana n-are nici pregatire medicala, nici bun simt.
 • -23 (31 voturi)    
  eh (Miercuri, 30 decembrie 2020, 22:28)

  nikita11 [utilizator]

  Eu ca si agnostic de data asta sunt de acord cu ce zice omul asta. Ca o institutie care nu are veleitati in anatomie nu poti recomanda cu inima curata ce spun ceilalti din medicina care se pricep. Sa isi asume aia ca va fi relativ ok. Pot sa fac clar ca vaccinurile in general sunt o metoda de a ne involnerabiliza la unele afectiuni(ca si pasarila, gerila, lungila... imuni la cate ceva) dar nu pot sa zic tare faceti vaccinuri ca asa e bine. Si nici nu va vaccinati ca vreun dumnezeu zice ca tre sa muriti de orice ar vrea natura(karma, soarta sau altceva). Mai ales la vaccinuri noi. In afara de institutiile in sanatate si cele superioare lor toate pt toate celelalte institutii atitudinea neutra bazata pe rezonabilitate e cea mai buna. Oamenii trebuie informati ca nu e nimic de speriat si ca e la latitudinea lor(dar in cazul pandemiilor s-ar putea sa trebuiasca sa faca un 'leap of faith' - dovada de credinta- pt binele general) sa cantareasca ce pot castiga, ce nu castiga si ce pot pierde in decizia vaccinarii. Un om corect informat, chiar daca nu e cine stie ce educat poate sa ia o decizie rezonabila daca se pune pe pioneza sau nu avand in vedere ca daca totul e ok va fi imun la o anumita chestie cel putin o perioada.
  • +6 (12 voturi)    
   Tu " CA SI " ce ce mâ ? (Joi, 31 decembrie 2020, 4:48)

   Venier [utilizator] i-a raspuns lui nikita11

   La cursuri de exprimare in limba românâ mai întâi si apoi mai vorbim de ce ai putea fii tu...
   • +3 (5 voturi)    
    Venier a fost selectiv ! (Joi, 31 decembrie 2020, 10:28)

    Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui Venier

    "involnerabiliza" ! ...pasarila, gerila, lungila... imuni la cate ceva..." ! "institutiile in sanatate si cele superioare lor..." !
    • +1 (1 vot)    
     bre (Joi, 31 decembrie 2020, 21:48)

     nikita11 [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

     @Vernier, @Susufler0 : mai ogoiti-va. Scriu cum pot, nu iese corect tot timpul si nu stau sa corectez tot timpul.
     CA SI e gresit. Corect cred ca era CA sa CA UN. Mea culpa.
     'institutiile in sanatate si cele superioare lor' - o exprimare nefericita ca a lui coltescu. mai corect e institutiile DIN sanatate(care se ocupa cu domeniul asta) si cele superioare lor(institutiile politice care le guverneaza pe cele DIN sanatate) - astea sunt cele care trebuie sa prezinte o pozitie si sa si-o asume.
     De aspectele legate de sintaxa si litere gresite nah ma scuz desi nu mi-am facut doctoratul aici, ma uit de sus in jos doar la comentariile din articolul asta si vad o gramada de greseli de scriere... pana mea, oamenii scriu de pe telefoane nu stau tot timpul sa verifice de 1000 de ori cum spuneam. Sunt niste comentarii facute pe fuga.
     Daca aveti chestii legate de semantica sau mesaj, va ascult. Cu exprimarea stati linistit ca nu-s eu cel mai demn de criticat de aici.
     • +1 (1 vot)    
      Bravo pentru asumare ! (Vineri, 1 ianuarie 2021, 0:59)

      Venier [utilizator] i-a raspuns lui nikita11

      Putini isi recunosc greselile , fii atent si la conjunctia "pe " ( ok, aici nu este cazul) unde multi derapeazâ.
      Un 2021 mai bun decât cel trecut !
      • 0 (0 voturi)    
       Nu conjunctie ci prepozitie ... (Vineri, 1 ianuarie 2021, 11:28)

       Venier [utilizator] i-a raspuns lui Venier

       Vezi, toti avem scâpari, important este sa ne dâm seama si sâ corectâm.
  • +18 (22 voturi)    
   Nikita (Joi, 31 decembrie 2020, 6:30)

   Costi888 [utilizator] i-a raspuns lui nikita11

   Nu zice nimeni ca popii ar trebui sa faca polologhia vaccinarii. Dar nici sa vii sa semeni indoiala in randul enoriasilor doar datorita faptului ca vaccinul e “nou”. Sa si vada de biserica lor si atat.. ca asa cum ai zis si tu, nu i califica nimic si nimeni sa si dea cu parerea.
   • +1 (1 vot)    
    pai (Joi, 31 decembrie 2020, 21:58)

    nikita11 [utilizator] i-a raspuns lui Costi888

    @costi888 asa-i cum zici. Eu m-am referit strict la faptul ca nu-i pot acuza ca nu iau pozitie oficiala. In rest nu prea inteleg nimic din biserica ortodoxa, nu ma bag, nu-mi place cum se prezinta de multe ori - evident nu e de acceptat de la nici o religie sa influenteze in vreun fel deciziile oamenilor in legatura cu problemele biologice.
    Merci pt parerea onesta, an nou fericit!
 • +40 (46 voturi)    
  ipsul delireaza... (Miercuri, 30 decembrie 2020, 22:30)

  panduru [utilizator]

  rog HN sa-l bage mai putin in seama pe ips si sa nu ne mai comunice toate aberatiile pe care lle debiteaza acesta.
 • +28 (36 voturi)    
  IPS un " doctor " cu linguritza (Miercuri, 30 decembrie 2020, 22:32)

  Plagarus [utilizator]

  Sec. XXI pt. ierarhii BOR-ului ?
  • +14 (20 voturi)    
   Clar (Joi, 31 decembrie 2020, 0:02)

   sitizan [utilizator] i-a raspuns lui Plagarus

   Doctorul Teodosie Eugen(istul)
 • -32 (44 voturi)    
  De data asta il inteleg pe Teodosie. (Miercuri, 30 decembrie 2020, 22:41)

  Margica [utilizator]

  Autoritățile ii pupa acum sutana sa îndemne la vaccinare , dar în urma cu putina vreme ii opreau credincioși de la pupat de moaște și îndemnau oamenii să iasa la vot. Nu e corect nene...
  • +10 (14 voturi)    
   in acelasi timp.. (Joi, 31 decembrie 2020, 1:21)

   Dancing Dwarf [utilizator] i-a raspuns lui Margica

   au cam inchis ochii la nerespectarea regulilor de catre IPS.
  • +6 (8 voturi)    
   tu la vot pupi stampila? (Joi, 31 decembrie 2020, 10:06)

   AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui Margica

   Sau pupi mana aluia de la STS cand iti scaneaza CI-ul? Te duci cu autocarul la vot?
 • +33 (45 voturi)    
  Doamne (Miercuri, 30 decembrie 2020, 22:43)

  Costi888 [utilizator]

  Astia sunt senili.. ar trebui declarati inamici ai statului, persoana non grata. Incredibil
 • +22 (28 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 30 decembrie 2020, 22:49)

  [anonim]

  • -6 (14 voturi)    
   Citesti si nu itelegi ce citesti (Joi, 31 decembrie 2020, 8:01)

   Atoatestiutorul [utilizator] i-a raspuns lui

   Popa a zis ca evangheliustii astia care se vaccineaza in direct nu sunt credibili pentru ca nus tim ca acolo nu e ser fiziologic. Popa abereaza dar tu nu intelegi ce citesti oricum, deci nu esti mai breaz.
   Intrebare pentru cei ca tine: Eu am dreptul sa aleg sa ma vaccinez sau nu? DA sau NU? Daca NU, de ce? Cine esti tu sa ma fortezi?
  • +8 (10 voturi)    
   am si eu o intrebare (Joi, 31 decembrie 2020, 10:47)

   Alynna [utilizator] i-a raspuns lui

   pentru toate doamnele in varsta care merg si pupa icoane, moaste si mananca din aceeasi lingurita, dupa care abereaza despre vaccin: ca e prea nou, ca are ceva substante ingrozitoare, 5g, etc: "mamaie, nu te supara, cand mergi la medicul de familie si iti prescrie tot felul de pastile pentru comorbiditatile matale, tu spui nu stiu domnu' doctor daca sa le iau sau nu, stiti, cred ca nu au fost testate destul, substanta e asa si pe dincolo... inainte de pandemie, ce zicea dl doctor era sfant, tragea mamaie de el sa-i mai dea ceva pastile, s-o trimita la analize, la CT, la RMN, la spital, etc... acum Nu mai are nicio valoare ce spune dl dr???
 • +23 (27 voturi)    
  In curand (Miercuri, 30 decembrie 2020, 22:50)

  Alexa.99. [utilizator]

  va ajunge sa vorbeasca singur, toti il vor ignora. Din cauza celor ca el injura lumea Biserica, le strica imaginea cu fiecare prostie pe care o spune.
  Incearca sa faca pe marele rebel si o da in penibil de fiecare data.
  Sa se mai urce un pic pe cisterna, vine acum Boboteaza :))
 • -29 (41 voturi)    
  Medievali sunteti voi.... (Miercuri, 30 decembrie 2020, 22:50)

  Eusa8 [utilizator]

  Medievali sunteti voi.
  Omul a spus foarte bine... atâta timp cât specialiști se contrazic între ei cine sunt eu sa susțin vaccinarea.
  Voi astia din secta Martorii lui vaccin nu priceperii sunt o grămadă de specialiști care se pronunță împotriva vaccinului.
  • +18 (20 voturi)    
   o grămadă de specialiști? (Joi, 31 decembrie 2020, 0:18)

   pmct [utilizator] i-a raspuns lui Eusa8

   Poti sa dai exemplu macar 2?
  • +28 (34 voturi)    
   Minti sau Nu Esti Corect Informat? (Joi, 31 decembrie 2020, 0:34)

   Adi_rus [utilizator] i-a raspuns lui Eusa8

   Cei care se pronunta impotriva vaccinului nu sunt "o grmada de specialisti" asa cum afirmi tu fie din lipsa de informare, fie mintind din cinism, ci sunt multi ne-specialisti ba chiar majoritatea dintre ei semianalfabeti. Eu la toti anti-vaxerii cu care am vorbit am observat ca nu stiu sa scrie corect gramatical. Asta cam spune tot.
  • +18 (22 voturi)    
   chiar asa multi? (Joi, 31 decembrie 2020, 0:41)

   Dancing Dwarf [utilizator] i-a raspuns lui Eusa8

   si totusi, el spune chestii care circula prin popor si care se citesc si pe net, pe la comentarii, probabil si pe grupuri/forumuri. N-a citit el niciun punct de vedere, al niciunui specialist.
   Dovada ca vorbeste "din auzite" e ca sustine ca vaccinarile publice ale unor personalitati nu au fost reale.
  • +25 (33 voturi)    
   Care specialiști sunt antivaccinisti? (Joi, 31 decembrie 2020, 0:48)

   jorj_bv [utilizator] i-a raspuns lui Eusa8

   Câțiva chiropractori sau alți 2-3 Gigei ramoliti și rămași în dizgrație încă dinainte de COVID ?
   In lipsa vaccinurilor și medicamentelor din ultima suta de ani încă aveai speranță de viață 40 ani. Vezi gripa spaniola care a omorât mai mulți oameni decât WW1, intre 1 și 5% din populația lumii. .
   • -8 (12 voturi)    
    Sunt multi (Joi, 31 decembrie 2020, 8:03)

    Atoatestiutorul [utilizator] i-a raspuns lui jorj_bv

    Faptulc a presa nu ii preia nu inseamna ca ei nu sunt. Exact ca anti-evanghelistii incalzirii glovbalr.e Nimeni nu stie de ei ca nu ii preia nimeni, mainstremul are alte preocupari.
    • +8 (8 voturi)    
     compari mere cu pere (Joi, 31 decembrie 2020, 10:11)

     AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui Atoatestiutorul

     Planeta se incalzeste si se raceste ciclic de cand exista.
     Pe de alta parte vaccinurile nu exista decat de vreo 100 de ani. Vezi cat a crescut durata de viata si populatia omenirii in acesti 100 de ani si dupa aia povestete-ne cum e cu vaccinurile nocive.
  • +6 (12 voturi)    
   Care sunt (Joi, 31 decembrie 2020, 6:33)

   Costi888 [utilizator] i-a raspuns lui Eusa8

   Specialistii aia care se pronunta impotriva vaccinarii? Nasul? Olivia Steer? :))
   • -5 (5 voturi)    
    Stanley Plotkin, Godfather of vaccines (Joi, 31 decembrie 2020, 11:35)

    unins [utilizator] i-a raspuns lui Costi888

    https://www.youtube.com/playlist?list=PLbDqqjs2g3N1F9FXps4JWJZzHDWI4mRjd

    Daca nu esti prost, vei intelege!
   • +1 (1 vot)    
    Si tanti oftalmoloaga , (Joi, 31 decembrie 2020, 19:30)

    kokos [utilizator] i-a raspuns lui Costi888

    monica pop , si tata sosoaca...
  • +10 (12 voturi)    
   Vaccinarea nu este obligatorie. (Joi, 31 decembrie 2020, 8:20)

   asavreau [utilizator] i-a raspuns lui Eusa8

   Dacă ÎPS Teodosie ar fi slujitorul lui Dumnezeu,ar fi spus că acordă prioritate mirenilor,el punând-și viața în mâinile lui Dumnezeu,vrea să fie vaccinat ultimul.Ca să se termine cu fandoselile lui Teodosie,să se dea un comunicat că reprezentanții BOR nu vor fi vaccinați.Să-și organizeze propriul sistem epidimiologic,pentru-că au destui medici și asistente care pot să rezolve problemele lor.Vor să fie deoparte,să fie lăsați deoparte.
 • +31 (39 voturi)    
  un ipocrit acest teodosie (Miercuri, 30 decembrie 2020, 22:56)

  Dana.C [utilizator]

  Daca legea si politia din Ro ar fi fost puternice ca in tarile cu traditie democratica acest popa ar fi fost la puscarie pentru sfidarea regulilor in perioada aceasta.
  • +13 (21 voturi)    
   Cu Miscarile Religioase Nu E Asa Usor (Joi, 31 decembrie 2020, 0:38)

   Adi_rus [utilizator] i-a raspuns lui Dana.C

   Cand miscarile religioase o iau razna nu actiunile autoritare si in forta sunt solutia.

   Cel mai bun exemplu il ai in cazul lui Iisus Cristos. Desi conducatorii evrei ai Israelului s-au aliat cu romanii (imperiul conolizator la vremea aceea) pt a-l condamna la moarte prin rastignire pe Iisus, actiunea lor a nascut consecinte mult mai neplacute pe ei: nasterea unei noi religii - Crestinismul - care s-a raspandit nu doar in Israel ci in toata lumea.

   Solutiile in cazul asta e sa incerci sa-l demasti pe pastor/cleric in fata enoriasilor sai. Sa-i demasti falsitatea, ipocrizia, hotia, imoralitatea. Sa-i spulberi credibilitatea. Nu sa actionezi impotriva lui cu forta si autoritate pt ca atunci il transformi in martir.
   • +3 (7 voturi)    
    Norocul lui Isus (Joi, 31 decembrie 2020, 1:13)

    Shaolin [utilizator] i-a raspuns lui Adi_rus

    că nu exista HotNews pe vremea aia.
 • +27 (33 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 30 decembrie 2020, 22:57)

  [anonim]

 • +18 (22 voturi)    
  pe acest (Miercuri, 30 decembrie 2020, 23:09)

  VARCIOROVA [utilizator]

  IPS nu-l poate opri nimeni???? E o catastrofa de om (!?)
  • +7 (7 voturi)    
   se pare ca nu (Joi, 31 decembrie 2020, 10:00)

   Alynna [utilizator] i-a raspuns lui VARCIOROVA

   daca aveti chef sa va enervati, cititi o investigatie Romania Libera din 2009 in care veti descoperi si alte calitati ale acestui individ:
   " Reporterii incognito ai Romaniei libere dezvaluie care sunt caile prin care se poate ajunge preot, rapid, ocolind canoanele si regulamentele Bisericii Ortodoxe Romane. Printre cei care s-au aratat dispusi sa-l ajute pe unul dintre jurnalistii sub acoperire sa devina preot este insusi Arhiepiscopul Tomisului, Inalt Prea Sfintia Sa Teodosie. Liderul spiritual al Dobrogei a intermediat inscrierea reporterului la Facultatea de Teologie a Universitatii de Stat "Ovidius" din Constanta in luna martie, desi trecusera deja sase luni de la inceperea scolii.

   Mai mult chiar, Arhiepiscopul Teodosie s-a aratat de acord sa-l faca pe acesta diacon, prima treapta obligatorie a preotiei. Secretarul personal al lui Teodosie le-a transmis jurnalistilor ca toata afacerea ii va costa aproximativ 3.000 de euro. Reporterii Romaniei libere au platit in total 850 de euro si in plus i-au facut lui Teodosie alte servicii. In numarul de maine veti putea citi partea a doua a acestei investigatii, in care demonstram ca se poate ajunge preot peste noapte si prin intermediul unei manastiri reprezentative pentru ortodoxia romaneasca.

   https://romanialibera.ro/special/investigatii/cat-costa-duhul-sfant-in-romania--152882
 • +17 (21 voturi)    
  Ma si miram (Miercuri, 30 decembrie 2020, 23:45)

  D.M.A.Gogu [utilizator]

  Cum de a tacut pana acum... nu putea rata o astfel de ocazie sa isi dea cu parerea, evident, din pozitia celui care stie despre ce vorbeste!

  Sa-i spuna cineva ca, daca vrea sa te pedepseasca, Dumnezeu iti ia mintile
 • +25 (27 voturi)    
  Buna,da' buna de tot asta cu (Joi, 31 decembrie 2020, 0:01)

  persuasiv [utilizator]

  ''Nu putem fi impresari ai autorităţilor...'' Antologica.
 • +15 (19 voturi)    
  pai si ce daca nu-i bun.. (Joi, 31 decembrie 2020, 0:17)

  Dancing Dwarf [utilizator]

  ..vaccinul? daca atunci este momentul să plece crestinul din viața aceasta, nu pleacă el la Dumnezeu?
 • +20 (26 voturi)    
  Aceeasi Propaganda cu Sputnik (Joi, 31 decembrie 2020, 0:30)

  Adi_rus [utilizator]

  Ce ironica e viata. Sa fii preot si sa faci propaganda pt rusi care ii duce pe unii oameni chiar la moarte prin infectarea cu COVID si respingerea imunizarii prin vaccinare.

  E pacat ca autoritatile noastre si mai ales serviciile nu pot face mai mult in acest caz. Vorbim si de siguranta national pt ca unii cetateni vor plati cu viata dand ascultare propagandei criminale anti-vaccin lansata de bolsevicii lui Putin dar vorbim si despre contraspionaj. Ce servicii secrete au unele state precum Israelul si ce servicii secrete avem noi. Ale noastre sunt ridicole!
 • +6 (10 voturi)    
  pastor? (Joi, 31 decembrie 2020, 1:20)

  Coco Whistle [utilizator]

  oare a fost cu oile ca sa se numeasca pastor? daca nu e clar ca subestimeaza lucrarea care se face si prin oamenii de stiinta, ca de aia se merge la scoala...cu pastori ca acestia se neaga insasi creatia si se accentueaza linia de indobitocire prin ceea ce nu e venit de la ei, atunci nu e bun bre...hai la mercedes si sa mai bem un vin spovedit.
 • +9 (11 voturi)    
  un retardat si un mincinos (Joi, 31 decembrie 2020, 1:20)

  George1000 [utilizator]

  un retardat si un mincinos
 • +7 (11 voturi)    
  Lol (Joi, 31 decembrie 2020, 2:45)

  mitg [utilizator]

  Nu stiu de ce se inflameaza lumea asa. Daca astia de stau si se uita in gura lui teodosie nu se vaccineaza, pana la urma tot ei vor trage ponoasele cand ei vor fi cu covida, si restul imuni.
 • +10 (12 voturi)    
  Arza-te-ar focul lui Scaraotchi sa te arda... (Joi, 31 decembrie 2020, 3:06)

  _tudor_ [utilizator]

  Pe cine Dumnezeii tai si ai parintilor tai slujesti tu, prostule, Theodosie, "darul lui Dumnezeu"?
  O sa mori singur si fara turma, Si in ziua mortii o sa vrei sa te rogi la Dumnezeu sa te ierte dar n-o sa poti ca devii mut si prost...
  Vezi ca turma pe care o pastoresti ti se micsoreaza... Fiica-mea botezata acum vreo douazeci de ani declara ca e atee. Pentru ca a avut de ales intre o religie a prostiei si libertate a mintii...
  Sa-i zic sa nu se vaccineze?
 • -7 (7 voturi)    
  Sfantul vaccinie de la Vadu' Boului. (Joi, 31 decembrie 2020, 3:45)

  _tudor_ [utilizator]

  Astăzi mitropolia unde șed îl prăznuiește pe Sfântul Vaccinie de la Vadu' Boului ( Oxford - n trad.).
  Dacă alte mitrolpolii aleg să-l pună în calendar: vedeți da e de cu Cruce Roșie.
 • +5 (7 voturi)    
  Ce ar putea să spună (Joi, 31 decembrie 2020, 6:40)

  BEDE [utilizator]

  Ar trebui chiar să spună că vaccinul nu are nici o legătură cu "semnul fiarei", cum debitează unii tâmpenii pe Facebook. Și ar mai putea să-și decline competența spunând că nu are nici o calificare pentru a spune cât de bun este un vaccin sau un medicament și că cei care se vaccinează sau iau un medicament care are efecte nedorite vor avea doar probleme cu sănătatea fizică dar că acel vaccin sau medicament în nici un caz nu îi va afecta spiritual, că în nici un caz nu îi va despărți de Hristos - aceasta în cazul că sunt ai lui Hristos.
  "Pentru că sunt convins că nici moarte, nici viaţă, nici îngeri, nici stăpâniri, nici cele prezente, nici cele viitoare, nici puterif, nici înălţime, nici adâncime,
  nici o altă creatură nu va putea să ne despartă de dragostea lui Dumnezeu, care este în Hristos
  Isus, Domnul nostru" (Romani 8:38-39).
  • -3 (7 voturi)    
   Intrebare pnetru tine (Joi, 31 decembrie 2020, 9:24)

   Alui [utilizator] i-a raspuns lui BEDE

   Care e versiunea corecta, ca tu “stii”?

   “ 22 Şi, când s-au împlinit zilele* pentru curăţirea lor, după Legea lui Moise, Iosif şi Maria au adus Pruncul la Ierusalim, ca să-L înfăţişeze înaintea Domnului,” si
   41 Părinţii lui Isus se duceau la Ierusalim în* fiecare an, la Praznicul Paştelor.”.
   Luca 2:22, 2:41, sau

   “Iosif s-a sculat, a luat Pruncul şi pe mama lui, noaptea, şi a plecat în Egipt.
   Acolo a rămas până la moartea lui Irod, ca să se împlinească ce fusese vestit de Domnul prin prorocul care zice: „Am chemat pe Fiul Meu din* Egipt.”
   Matei 2:14-15?
   • +1 (5 voturi)    
    Versiunea corectă (Joi, 31 decembrie 2020, 10:32)

    BEDE [utilizator] i-a raspuns lui Alui

    Eu cred că versiunea corectă este ceea ce spune Biblia. Această carte a fost scrisă de unii care și-au dat viața pentru credința lor, de unii care, sub aspect material, nu au avut nici un fel de avantaje în viață mărturisind acea credință, ba chiar dimpotrică.
    Aceasta spre deosebire de clerul care profită de credința altora.
    Mă înșel eu? Posibil. Dar prefer să mă înșel așa decât să fiu înșelat de vreun cler sau decât să mă amăgesc cu ideea că totul în univers este la întîmplare și că tot ce contează este ce pot eu să apuc, numai să nu mă prindă cu ilegalități și să mă bage în închisoare...
    • +1 (5 voturi)    
     Ambele versiuni sunt din Biblie! (Joi, 31 decembrie 2020, 12:42)

     Alui [utilizator] i-a raspuns lui BEDE

     “ Eu cred că versiunea corectă este ceea ce spune Biblia‘.”.
     So, care versiune din Biblie e corecta? Care e falsa? Nu pot fi amandoua corecte! Asa detectezi o minciuna! Cand doua versiun ale aceluiasi eveniment sunt contradictorii!
    • +4 (4 voturi)    
     Ce naiba de raspuns e asta? (Joi, 31 decembrie 2020, 13:47)

     Alui [utilizator] i-a raspuns lui BEDE

     “Versiunea corecta”? Care e, ca ambele sunt din biblie? Si ce daca unii au murit pentru “credinta” lor? Si teroristii islamici au facut la fel! Scoate-ti capul din nisip!
     • +1 (1 vot)    
      Este foarte clar pentru cine vrea să știe (Sâmbătă, 2 ianuarie 2021, 17:34)

      BEDE [utilizator] i-a raspuns lui Alui

      Fiecare spune câte ceva despre aceleași evenimente, dar nici unul nu spune toate detaliile. Fiecare evanghelie în oarte privește evenimentele din alt punct de vedere. Și nu se contrazic ci se completează.
 • +5 (7 voturi)    
  POPO (Joi, 31 decembrie 2020, 7:19)

  gibon47 [utilizator]

  Popo ar fi bine să-ți faci vaccinul, te scapă de
  COVID-19 și de prostie !
  • +11 (11 voturi)    
   De prostie nu... (Joi, 31 decembrie 2020, 8:56)

   BEDE [utilizator] i-a raspuns lui gibon47

   De prostie nu știu ceva care să te scape. Prostia se asociază cel mai bine cu mândria. Adică cu încrederea în sine, cu gândul că deja le știi pe toate și nu mai ai ce învăța de la alții. Atunci, dacă chiar crezi că nu ai ce învăța de la alții, cum să scapi de prostie? Priul semn de inteligență este să recunoști că există chesti pe care nu le știi și că ai avea ceva de învățat de la alții. Apoi, depinde de la cine înveți și ce înveți...
 • +8 (10 voturi)    
  Daca ar fi insa vorba de Sputnik Teo l-ar recomand (Joi, 31 decembrie 2020, 8:06)

  Susufler0 [utilizator]

  cu caldura !

  PS. De unde stiu asta ?

  PPS. Eii si tu acum ?! :))))
 • +10 (14 voturi)    
  Incredere? (Joi, 31 decembrie 2020, 8:19)

  constan [utilizator]

  Penalul asta in sutana se crede neam cu Dumnezeu,iar noi toti ceilalti am fi niste dobitoci neajutorati.Daca el nu are incredere in specialisti si in autoritatile care-i aproba finantarea de la buget,noi de ce n-am crede ca sub vesmintele sale se ascunde Satana?
 • +3 (3 voturi)    
  arest? (Joi, 31 decembrie 2020, 9:00)

  thebblack [utilizator]

  ca eu am nevoie de hartie pe care sa declar ca stiu legea aia cu preventia raspandirii bolilor si daca n-am... pac amenda.
 • +5 (9 voturi)    
  Despre religie (Joi, 31 decembrie 2020, 9:05)

  Alui [utilizator]

  pentru unii! Religia a fost inventata de oameni pentru a le oferi o impacare cu idea mortii. Pana prin 1850 durata de viata era 30 de ani, deci se murea pe capete. Mureau copii, mame, tati, cand iti era lumea mai draga, de boli care azi sunt minore si de razboaiele practic continue. Toate, dar absolut toate religiile, de la cele antice pana azi, au un punct in comun: exista viata dupa moarte. Asa ii e mai usor omului sa accepte ca ii moare copilul, sotia, fratele/sora, mama, tata, si ca urmeaza sa moara el insusi. Ideea de viata dupa moarte e o idee buna, mai ales pentru cei care stiu ca au zilele numarate. Aduce o impacare cu soarta. Partea proasta cu religia, mai ales cu crestinismul e ca vine cu restrictii stupide si cu profitori si prosti care imbracati fiind in haine preotesti profita de autoritatea pe care le-o da religia in fata credinciosilor si ii duc spre saracie si moarte inainte de vreme pe unii. Mai mor si ei de prostia lor, e drept, si e un pic de justitie in asta.

  Apropo, sa ne lamureasca religiosii care versiune e adevarata:

  “ 22 Şi, când s-au împlinit zilele* pentru curăţirea lor, după Legea lui Moise, Iosif şi Maria au adus Pruncul la Ierusalim, ca să-L înfăţişeze înaintea Domnului,” si
  41 Părinţii lui Isus se duceau la Ierusalim în* fiecare an, la Praznicul Paştelor.”.
  Luca 2:22, 2:41, sau

  “Iosif s-a sculat, a luat Pruncul şi pe mama lui, noaptea, şi a plecat în Egipt.
  Acolo a rămas până la moartea lui Irod, ca să se împlinească ce fusese vestit de Domnul prin prorocul care zice: „Am chemat pe Fiul Meu din* Egipt.”
  Matei 2:14-15?
  • -1 (3 voturi)    
   .... (Joi, 31 decembrie 2020, 11:43)

   unins [utilizator] i-a raspuns lui Alui

   toate!
   • +3 (7 voturi)    
    Deci Isus s-a nascut de doua ori, ori au fost doi (Joi, 31 decembrie 2020, 14:40)

    Alui [utilizator] i-a raspuns lui unins

    Am ras!
  • 0 (0 voturi)    
   dilema (Vineri, 1 ianuarie 2021, 9:05)

   daan.g [utilizator] i-a raspuns lui Alui

   infatisarea copilului de parte barbateasca la templu in legea iudaica se facea la varsta de 12 ani ,pasajul cu fuga in egipt se petrece imediat dupa nasterea lui isus, si au fugit din cauza lui irod care a omorat in acele zile 14.000 de baieti din Bethleem .sper ca m am exprimat destul de corect si nai inteles, ca intre fuga in egipt si infatisarea la templu e diferenta de 12 ani
   • +1 (1 vot)    
    Nu te abera (Vineri, 1 ianuarie 2021, 9:57)

    Alui [utilizator] i-a raspuns lui daan.g

    “ 22 Şi, când s-au împlinit zilele* pentru curăţirea lor, după Legea lui Moise, Iosif şi Maria au adus Pruncul la Ierusalim, ca să-L înfăţişeze înaintea Domnului,”

    “ Curăţirea femeilor după naştere

    12 Domnul a vorbit lui Moise şi a zis: 2 „Vorbeşte copiilor lui Israel şi spune-le:

    ‘Când o femeie va rămâne însărcinată şi va naşte un copil de parte bărbătească, să fie necurată şapte zile; să fie necurată ca în vremea sorocului ei. 3 În ziua a opta, copilul să fie tăiat împrejur. 4 Femeia să mai rămână încă treizeci şi trei de zile, ca să se cureţe de sângele ei; să nu se atingă de niciun lucru sfânt şi să nu se ducă la Sfântul Locaş până nu se vor împlini zilele curăţirii ei.”
    Levitic 12.

    Decibau mers la Ierusalim la 41 de zile (8+33) de la nastere.
 • +7 (11 voturi)    
  Adevarata fata a BOR (Joi, 31 decembrie 2020, 9:17)

  Alui [utilizator]

  Popi aroganti, prosti, grobieni, ingamfati. Jegmanesc statul de miliarde de euro.
  Dar isi gasesc idioti care sa-i asculte. Inca!
 • +7 (9 voturi)    
  liderii BOR (Joi, 31 decembrie 2020, 9:18)

  theaba [utilizator]

  liderii BOR au militat sistematic impotriva masurilor elementare de protectie individuala si sociala:
  Masca, spalat pe maini distantare sociala, restrangerea activitatilor.
  Acesta este doar un pas care confirma directia liderilor.
  Biserica e una, liderii sunt vremelnici.
  Sunt judecati-analizati cu masura cu care judeca ei. Nu ii condamna nimeni.
 • +9 (11 voturi)    
  Și când te prinde ușa la supermarket (Joi, 31 decembrie 2020, 9:31)

  IoneI [utilizator]

  te doare mai tare decât după ce te vaccinezi.

  Sunt de acord că biserica ca instituție poate să se delimiteze de subiect, dar persoana, respectiv reprezentanții bisericii, atunci când sunt întrebați, trebuie să încurajeze vaccinarea de orice fel, în nume personal.

  Altfel aceștia demonstrează fie că nu știu nimic despre subiect, fie că nu îi interesează sau că preferă să contureze o realitate în care vaccinarea nu ar fi de interes pentru populație.
 • +6 (8 voturi)    
  liderii BOR (Joi, 31 decembrie 2020, 9:34)

  theaba [utilizator]

  1. Au militat sistematic impotriva masurilor elementare de protectie individuala si sociala:
  Masca, spalat pe maini, distantare sociala, restrangerea activitatilor.
  Acesta este doar un pas care confirma directia liderilor.
  Biserica e una bucata institutie, credinta e alta, liderii sunt vremelnici.
  Se poate discuta mai mult.
  sunt in biserica si oameni dar sa nu-i intrebi de covid.
  2.preotii jura supunere absoluta superiorului.
  orice alta entitate sociala ar fi declarata ilegala sau terorista.- asta e un aspect al puterii sociale a institutiei.
  3. 4.....
 • +8 (10 voturi)    
  Solutia chestiunii o sugereaza insusiTeodosie,... (Joi, 31 decembrie 2020, 9:49)

  ofCAER [utilizator]

  care zice: „... nu putem fi nişte impresari ai autorităţilor...”.
  Deci „autoritatile” sa taie de la Buget toate fondurile alocate BOR, ca asta inseamna „sa fii impresar”: sa primesti bani ca sa aranjezi niste trebi. Ori daca tu „nu poti sa fii impresar al autorităţilor” e logic (chiar inaltpreasmintitul vorbeste despre „logica”!) ca nu ai de ce sa fii platit...
  Nu ca-i simplu? Si de un „adevar absolut”?
  • -3 (7 voturi)    
   Ai dreptate (Joi, 31 decembrie 2020, 10:15)

   Altiro [utilizator] i-a raspuns lui ofCAER

   Solutia e valabila si pt alt "impresari", gen, cadre medicale, din invatamant, din administratie,politie, justitie, armata etc care refuza sa se vaccineze('Adevarul' da un exemplu cu un articol despre cadrele medicale din jud Neamt: doar o cincime vor sa se vaccineze!)..
   • +2 (4 voturi)    
    Sa refuzi vaccinarea e una, (Joi, 31 decembrie 2020, 18:17)

    ofCAER [utilizator] i-a raspuns lui Altiro

    sa propovaduiesti ne-vaccinarea e alta.

    „Cadrele medicale din jud Neamt”? Doar unul singur merita luat in seama: acel medic care a sarit in foc pentru pacientii imobilizati de CoVID-19. Parerea lui cere-o.
    • 0 (2 voturi)    
     N-ai citit articolul (Joi, 31 decembrie 2020, 19:59)

     Altiro [utilizator] i-a raspuns lui ofCAER

     Ai vazut"Tudosie" si ai stiut ca trebuie combatut. Omul nu spune sa nu ne vaccinam ci spune ca si specialistii in domeniu se mai contrazic("Vaccinul este necesar dacă este foarte favorabil în combaterea bolii şi nu are efecte secundare. Câtă vreme nu cunoaştem efectele, avem rezerve. Nu există o logică, o înţelegere comună a specialiştilor, se contrazic între ei şi atunci noi să fim deasupra specialiştilor, ar fi o îndrăzneală prea mare a noastră. De aceea noi ne rezervăm în a promova acest vaccin, nu ca principiu, ci ca realitate obiectivă a momentului.")
 • +4 (6 voturi)    
  Anafură (Joi, 31 decembrie 2020, 10:54)

  NoFive [utilizator]

  Piei Satană!
 • +8 (10 voturi)    
  Parca era în codul penal ceva cu (Joi, 31 decembrie 2020, 11:17)

  Koczka [utilizator]

  Zădărnicirea combaterii pandemiei ...
  Dar la Constanța procurorii nu se prea (auto)sesizează.
  Vezi doamna procuror Adina Florea pe când lucra la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanta și se spală pe mâini, că trimitea dosarele IPS la PICCJ.
 • +1 (5 voturi)    
  Dumnezeu a creat lumea.. (Joi, 31 decembrie 2020, 12:42)

  mgexpert [utilizator]

  ..religia a creat-o omul, așa cum s-a priceput la un moment dat.
  Nu neg rolul benefic jucat de biserică în viața societății, sau la nivel individual.

  A contribuit decisiv la constituirea și prezervarea identității comunităților etnice, menținând solidaritatea celor care le compun.

  A oferit o încurajare și un sprijin psihoterapeutic anxietății omului, fricilor și deznădejdilor sale. A sprijinit material oamenii în nevoie.

  Am rezerve însă față de promisiunile făcute în numele lui Dumnezeu, incluzând aici miracolele asociate cu relicve sfinte sau icoane.

  Viziunea asupra lumii, așa cum rezultă ea din Biblie, e OK atâta timp cât se rezumă la sensul metaforic, simbolistic.

  Altfel riscăm să rămânem doar cu dogma. Spiritul generos, (benefic pentru om) se pierde și se ajunge la fanatisme și integrisme generatoare de conflicte intra și inter-religioase.

  Pentru că Dumnezeu este dincolo de puterea noastră de înțelegere, deși unii pretind că sunt intimi cu El, știind pe cale de consecință ce trebuie făcut și ce nu.

  Adevărul absolut, la care pretind aceștia că au ajuns, nu ne este accesibil nouă, ființe cu capacitate limitată de înțelegere.
  Putem filosofa, putem presupune, sau putem spera doar la un adevăr(mai mult sau mai puțin) aproximativ.
  • -1 (3 voturi)    
   Si totusi.... (Joi, 31 decembrie 2020, 18:21)

   ofCAER [utilizator] i-a raspuns lui mgexpert

   ... textul tau este de un adevar absolut.
   • 0 (0 voturi)    
    ..doar știu că nu știu.. :) (Sâmbătă, 2 ianuarie 2021, 11:41)

    mgexpert [utilizator] i-a raspuns lui ofCAER

    ..adevărul absolut e dincolo de Matrix-ul pe care Cel de sus ni l-a pus(cu generozitate) tuturor sub nas..

    E un fel de interfață prietenoasă(minunată chiar), dar ce e oare dincolo de ea ?

    Pilula aia miraculoasă e doar în film.. :)
 • +2 (4 voturi)    
  Aste vrea sa-l intreaca pe Pimen (Joi, 31 decembrie 2020, 13:59)

  Alui [utilizator]

  https://www.ziardesuceava.ro/coronavirusul-grabit-sfarsitul-12-batrani-internati-centre-din-judetul-suceava-nici-caminul-arhiepiscopiei-sucevei-si-radautilor-nu-scapat-de-victime

  Macar de o parte din astia e responsabil Pimen.
 • +5 (5 voturi)    
  Statisticile vorbesc, oamenii trebuie informați (Joi, 31 decembrie 2020, 15:42)

  alien_ [utilizator]

  Pana la urma știm exact ca în ultimele zile sunt raportate zilnic aproximativ 5000 de cazuri noi, și peste 100 de oameni mor zilnic din cauza virusului, iar mulți dintre cei diagnosticați pozitiv sunt în stare gravă.

  Sa se publice peste tot statisticile cu numărul de bolnavi și morți, comparativ cu numărul de persoane vaccinate zilnic și numărul de persoane la care s-au observat efecte secundare în ultima zi, defalcate pe gravitate.

  Oamenii se vor vaccina când vor vedea statisticile, nu trebuie convinși. Toți cei care încearcă să împrăștie FUD trebuie amendați usturător și dați în judecata.

  Puși în fata numerelor anti-vaxerii oricum nu vor avea argumente credibile.
 • -1 (1 vot)    
  1 articol despre batranii infectati de Pimen cand? (Vineri, 1 ianuarie 2021, 14:19)

  Alui [utilizator]

  https://www.ziardesuceava.ro/coronavirusul-grabit-sfarsitul-12-batrani-internati-centre-din-judetul-suceava-nici-caminul-arhiepiscopiei-sucevei-si-radautilor-nu-scapat-de-victime

  Sunt curios cati batrami au murit in centrele arhiepiscopiei Suceava dupa ce i-a infectat Pimen?


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by