Printre cei mai influenti romani care apar in Topul celor 66, editat de revista Banii Nostri, se numara personalitati politice, mai mult sau mai putin controversate, oameni de afaceri si inalte fete bisericesti.

Pe „fisa puterii“, printre cei 66 figureza Ion Iliescu, Ion Tiriac, fratii Micula, Patriarhul Teoctist, Nicu Gheara, Traian Basescu, Serban Mihailescu, Theodor Stolojan, Octav Cozmanca, Dan Voiculescu, Adriean Videanu, o parte dintre ei fiind prezenti si in Topul celor mai bogati 300 de romani publicat de revista Capital.

Potrivit autorilor, scopul intocmirii topului este de a incerca delimitarea cercurilor de influenta din Romania anului 2004, structurarea centrelor de comanda si anticiparea aparitiei unor fracturi sau reconfigurari ale echilibrului la nivel inalt. Cei mai puternici au fost alesi in functie de notorietate, avere, influenta politica, influenta economica, implicare sociala si charisma.

„Fisa puterii“ a fost influentata si de populatie, care a putut vota anumite personalitati pe site-ul redactiei.

Fiecare persoana a fost intervievata de un reporter, in publicatie existand interviuri si articole semnate de personalitati cum ar fi politologul Stelian Tanase, istoricul Neagu Djuvara, sociologul Sebastian Lazaroiu, filosoful Horia-Roman Patapievici si psihiatrul Florin Tudose. In supliment se vor gasi si articole despre femeile care stau in spatele celor puternici.