Colac peste pupaza, evolutiile atletilor romani care au participat, in weekend, la Campionatele Nationale au lasat urme in gazon. Gaurile produse la proba de aruncare a discului deranjeaza si la mers, daramite la alergare! Dinamovistii au efecutat aseara antrenamentul oficial, iar englezii vor testa astazi terenul.

Oficialii de la Manchester veniti zilele trecute in inspectie la Bucuresti s-au declarat nemultumiti de calitatea gazonului.

“Nu mai ingrasam porcul in ajun!”

“Intr-adevar, terenul n-arata prea groazv, dar nici prea rau! Asta e, n-avem ce face! Nu mai ingrasam porcul in ajun! Pina la ora jocului, de ingrijirea terenului se va ocupa Dinamo.

Ei trebuie sa acopere gaurile din teren cu brazde! E treaba lor de unde fac rost de aceste brazde, pe noi nu ne intereseaza! Bine ca nu i-am lasat nici pe cei de la aruncarea ciocanului sa execute proba, ca atunci chiar nu aveau unde sa joace. Le-am spus celor de la Dinamo ca terenul este gata de renovare si ca nu este bun pentru un meci de fotbal.

Insa au venit la teren si le-a placut ce-au vazut. Oficialii de la Manchester au spus ca si terenul de pe stadionul Dinamo e mai bun decit acesta. Noua ne convine ca se joaca pe “National”, pentru ca vom lua 10 la suta din incasari.

Acesti bani revin statului”, ne-a declarat ieri inginerul-sef Nicolae Stere, care raspunde in aceasta perioada de Complexul “Lia Manoliu”.

Dinamo a deplasat ieri la stadionul “National” un pluton de soldati, dotati cu maturi si greble, pentru a repara gazonul! Ingrijitorii adusi special din Soseaua Stefan cel Mare tasau iarba, dar sint sanse minime ca terenul sa arate corespunzator la ora partidei.

A inflorit bisnita

Ieri dupa-amiaza, la casele de bilete de la stadionul “National” se comercializau doar tichete la tribuna I, care costa 200.000 de lei. Bisnitarii roiau ca mustele in jurul tonetelor. De asemenea, tuciuriii blocasera ieri trotuarul din fata stadionului “Dinamo”, de unde se puteau achizitiona doar bilete la peluza intii, pretul oficial fiind de 70.000 de lei bucata.

Un tichet in valoare de 200.000 de lei se vindea “la negru” de trei ori mai scump.

Andone: “Dinamo poate invinge”

La casele de pariuri, Dinamo este creditata cu sansa a doua, desi evolueaza pe teren propriu. Agentia “Wettpunkt” acorda ieri o cota de 3,9/1 pentru victoria “ros-albilor”, in vreme ce o izbinda a “diavolilor”, previzibila, are o miza de 1,6/1

• “Cosmarul lui Alex” este titlul articolului aparut in numarul de ieri al cotidianului “The Sun”. Tabloidul consemneaza absentele din tabara celor de la Manchester pentru jocul cu Dinamo. “Ferguson nu se poate baza pe noua jucatori”, scrie “The Sun”

• Intors ieri de la Cardiff, unde a asistat la partida Arsenal-Manchester United, scor 3-1, in Supercupa Angliei, antrenorul dinamovist Ioan Andone a comentat: “Pe Ferguson nu l-a interesat sa cistige trofeul pus in joc. Dupa pauza a folosit “rezervele”. Arsenal a fost net superioara.

Putea cistiga cu 8-2! Dinamo poate invinge Manchester la Bucuresti! Echipa lui Ferguson sufera la capitolul omogenitate. Daca Manchester ar fi venit cu echipa de anul trecut la Bucuresti, n-am fi avut nici o sansa, dar asa...”. La intoarcere, Andone s-a intilnit, la Londra, cu Adi Mutu.