Actrita Rona Hartner, femeia care a scandalizat opinia publica din Romania, atunci cand a avut o aventura cu Emil Constantinescu sau in momentul in care i-a aratat un deget lui Corneliu Vadim Tudor la o emisiune, in direct, pe "Antena 1", revine pe prima pagina a ziarelor. Nu neaparat cu vreo realizare profesionala deosebita, ci, din pacate, cu un esec in dragoste.

Dar asta-i viata, cu bune si cu rele...

Intrata in vizorul presei in urma cu sase ani, dupa celebrul scandal amoros legat de fostul presedinte de atunci, Emil Constantinescu, Rona Hartner a disparut o vreme din atentia mass-media.

Actrita si cantareata

Stabilita din 1997 in Franta, Rona nu a stat degeaba. Ea a jucat in cateva filme, foarte bine primite de catre critici, printre care "Gadjo Dilo", "Maria", "Divortul" (Jeames Ivory), "Intre caine si lup" (Alexandre Arcadi) sau "Ferma". In acest moment, Rona lucreaza si la un album muzical, care se va numi, cel mai probabil, "Boum Ba Clash", dar inca nu s-a decis.

In plus, Rona Hartner are concerte in fiecare saptamana cu trupa sa "Serioja Orchestra", foarte apreciata de francezi.

"Anuntata cu surle si trambite, casatoria dintre Rona Hartner si actorul francez Nicholas nu a mai avut loc. Au urmat o despartire si, apoi, decizia Ronei de a se face fata cuminte..."

Ghinion in dragoste

Carismatica si foarte talentata, Rona Hartner nu are, insa, noroc in dragoste.

Dupa doua relatii care s-au terminat prost, ea a pus ochii pe un tanar actor francez, Nicholas. Intre cei doi s-a infiripat o relatie puternica care a durat aproape doi ani si, pentru toti, parea o idila de telenovela. Rona si-a adus chiar iubitul la Bucuresti, unde l-a prezentat familiei, mai mult, a aparut la fel de fel de emisiuni, aratandu-l lumii pe frumosul francez.

Romanca se gandea chiar ca isi va pune pirostriile cu actorul francez, dar, din pacate, nici de data aceasta, povestea ei de dragoste nu a fost asa cum si-ar fi dorit. S-a despartit de Nicholas cu regrete.

Nu mai face sex

Trist, dar poate ca asa a fost mai bine, pentru ca acum Rona, asa cum declara si revistei "Story", intentioneaza sa-si puna ordine in viata. Ea si-a dat seama ca, de fapt, isi doreste mult o familie, numai ca pentru asta trebuie sa isi schimbe comportamentul.

Astfel, vedeta s-a hotarat sa fie mult mai credincioasa si sa nu mai faca sex pana la o viitoare casatorie. In plus, artista se duce zi de zi la Biserica Sacre-Coeur, din Paris, si, uneori, sta toata noaptea pe treptele ei si se roaga! Asa da, femeie crestina!