Nici n-au trecut bine emotiile primei manse din Cupa UEFA cu TSKA Sofia si pentru stelisti urmeaza miine confruntarea cu constantenii, in campionat: "Ne asteapta un meci extrem de dificil, fiindca Farul este revelatia acestui inceput de sezon si joaca foarte bine", a spus Walter Zenga.

Tehnicianul Stelei, un adversar declarat al echipelor mici care vin sa se apere, stie ca "marinarii" vor juca deschis, "dar poate ca este mai bine asa. Noi trebuie sa cistigam cu orice pret".

La rindul sau, Petre Grigoras a precizat ca "nu vom veni sa ne aparam fustita. Am fost atacant si vreau ca echipa sa mizeze pe ofensiva, chiar daca jucam in Ghencea. Steaua este puternica, dar nu avem de ce sa ne temem de ei. S-au mai echilibrat valorile si in campionatul nostru".

Pe linga ambitia de a face un meci mare impotriva ros-albastrilor, oaspetii mai au si argumentul unei prime duble pentru aceasta partida, 1.600 de dolari pentru o victorie si 800 in cazul unei remize.

34 de ani au trecut de la ultima victorie a Farului in Ghencea, 3-1, pe 15 iulie 1970. De atunci, au mai fost 25 de meciuri intre cele doua echipe in Capitala, terminate cu 20 de victorii steliste si 5 remize

VINERI, 17 septembrie

CFR Cluj - FC Arges 1-1

Poli AEK - Rapid 1-1

SAMBATA, 18 septembrie

Poli Iasi - Sportul 17:00

FC Brasov - Apulum 17:00

National - U Craiova 20:15

DUMINICA, 19 septembrie

Gloria - Otelul 17:00

FCM Bacau - Dinamo 19:45

Steaua - Farul 20:15