TVR 2 nu a terminat cu surprizele in ceea ce priveste grila de toamna. Este vorba de Giulia, ex-componenta trupei Candy, care, incepand din 31 octombrie, va prezenta alaturi de Sabrina Manoliu emisiunea "COOLmea distractiei". Daca de vineri Anca Neacsu, fosta componenta a trupei A.S.I.A.

a revenit in atentia publicului, de data aceasta ca amfitrioana a unei emisiuni de televiziune, "Vedete si vedeti" (in fiecare vineri, de la orele 17.15), se apropie momentul ca o alta prezenta din lumea muzicii autohtone sa debuteze pe micul ecran.

Spre deosebire de Sabrina Manoliu (17 ani), care a mai avut experiente in televiziune, nu acelasi lucru se poate spu-ne despre Giulia (19 ani), care e abia la inceput de drum. De la sfarsitul acestei luni, in fiecare duminica seara, de la orele 23.

00, Sabrina si Giulia va invita la o petrecere pe cinste, organizata de fiecare data pentru a sarbatori impreuna cu un invitat special din lumea vedetelor intr-un decor festiv. in fiecare editie de "COOLmea distractiei" Giulia si Sabrina vor aduce in fata telespectatorilor cate un invitat, pentru a-i sarbatori ziua de nastere cu o petrecere surpriza.

si, tot ca o surpriza, veti avea ocazia sa le urmariti pe cele doua amfitrioane ale distractiei la TVR 2, Giulia si Sabrina, cantand impreuna pentru sarbatoritii lor. Asa ca aniversatul va avea toate motivele sa se simta ca un adevarat star, inconjurat de prieteni si apropiati, veniti toti pentru a-i ura "La Multi Ani!".