Contestatia depusa la Biroul Electoral Central (BEC) de un oarecare Cristinel Sarpe, privind candidatura lui Gheorghe Ciuhandu la Presedintia Romaniei, a fost respinsa de BEC ca fiind nefondata.

Sarpe a sustinut ca propunerea de candidatura a lui Ciuhandu nu ar fi valabila, deoarece a fost semnata de acesta, in calitate de presedinte al PNTCD, desi cererea de validare de catre Tribunal a noii conduceri a partidului a fost atacata in instanta, urmand sa se judece recursul.

Taranistii sustin ca partidul este inregistrat la Registrul Partidelor Politice cu noua conducere aleasa la Congres, se arata intr-un comunicat al PNTCD. "Contestatia depusa de Cristinel Sarpe la BEC prilejuita de inscrierea lui Gheorghe Ciuhandu in cursa prezidentiala face parte din «meseria» sa de etern contestatar.

PNTCD s-a obisnuit deja cu contestatiile fara obiect real ale lui Cristinel Sarpe in ceea ce priveste partidul, liderii si actiunile sale", se mai subliniaza in comunicatul PNTCD. Potrivit legii, Curtea Constitutionala va lua o decizie in ceea ce priveste contestatia in cel mult 48 de ore de la inregistrarea ei.

Sala Palatului a gazduit, ieri, un concert de jazz sustinut de Trilok Gurtu Band. Gurtu, cel mai important percutionist de jazz din toate timpurile, a sustinut concerte in SUA si in 40 de locatii din Europa. De-a lungul carierei sale, el a concertat cu cei mai mari artisti de gen, cum ar fi: Don Cherry, John McLaughlin, Katia & Marielle Lebeque.