Partida Steaua - Villarreal, programata, joi, de la ora 20.00, in cadrul primei manse a optimilor de finala ale Cupei UEFA, se va disputa pe 16 martie, dupa ce meciul nu s-a putut desfasura din cauza ninsorii abundente de la Bucuresti.

Observatorul UEFA si oficialii celor doua echipe au decis ca mansa tur sa se dispute miercuri, la Bucuresti, urmind ca returul sa aiba loc duminica, 20 martie, in Spania.

Inainte cu aproximativ 40-45 de minute de inceperea jocului, in Capitala a inceput sa ninga abundent, chiar cind cele doua echipe au iesit la incalzire. In scurt timp, suprafata de joc a fost acoperita cu zapada, marcajul terenului nemaifiind vizibil. Organizatorii au incercat cu disperare sa refaca marcajul, dar dupa citeva minute acesta era acoperit la loc de zapada viscolita.

Putin inainte de inceperea meciului, observatorul UEFA si arbitrii au anuntat ca partida se amina pina la ora 20.30. Apoi acestia au decis sa astepte pina la ora 21.00, pentru a lua o decizie definitiva privind disputarea partidei, adica la 60 de minute dupa ora oficiala de incepere a meciului, asa cum prevede regulamentul.

In jurul orei 21.00, crainicului stadionului a anuntat ca partida s-a aminat pentru vineri. Dupa 20 minute, UEFA si oficialii celor doua echipe au decis reprogramarea celor doua manse ale intilnirii pentru 16, respectiv 20 martie.

Oficialii clubului Steaua vor hotari, vineri, cum vor putea intra cei 26.000 de spectatori la meciul de miercuri si ce ce va intimpla cu fanii care si-au aruncat cotoarele biletelor dupa ce au intrat pe stadionul din Bulevardul Ghencea.

In urma acestei situatii, Steaua este nevoita sa-si amine derbiul cu Rapid din campionat, programat duminica viitoare.

In acest an, o situatie similara s-a intimplat si in cazul partidei Austria Viena - Athletic Bilbao, din mansa intii a 16-imilor Cupei UEFA, care ar fi trebuit sa se desfasoare, pe 16 februarie, insa a fost aminata o saptamina din cauza ninsorii care a cazut in capitala austriaca.