La emisiunea „Canalul de stiri", pe Antena 1, am dat peste Mihai Constantinescu, exact in momentul in care urma sa cinte o piesa de pe noul lui album. Cind am auzit iar maretele versuri „Nu-mi lua iubirea/ Daca, daca se poate", am schimbat canalul. Am nimerit pe OTV, unde Alexandru Jula cinta: „Pisica neagra era o oaza a dorului hoinar/ Toti marinarii o numeau chat noir".

Tocmai ma gindeam sa ma culc din nou, convinsa ca ma aflu captiva intr-un cosmar, cind am apucat sa aud ca „Pisica neagra" era un local… Parca, parca asa avea oleaca de logica!

In „La agatat de vedete", trofeul pus la bataie in emisiune a fost Oana Zavoranu. Unul dintre cei care aspirau „s-o agate" i-a facut urmatoarea declaratie de dragoste: „Draga mea iubita, esti tare-n clanta ca o ciocanitoare". Ea s-a suparat, dar concurentul a convins-o ca e ceva de bine…

La OTV, Silviu Prigoana a facut show in direct, in emisiunea lui Dan Diaconescu. Fostul patron al Realitatii a mers cu sinceritatea pina la limite naucitoare. „Sint un om care trebuie injurat. Un prost manager trebuie injurat. Asociatii mei si-au dat seama ca sint incapabil si au preluat ei friiele". Si, ceva mai tirziu, s-a autocaracterizat: „Sint un om perfect normal.

Din punct de vedere mental. Fizic, am un picior de lemn. Si cu asta, basta".

In emisiunea lui Maruta, la „Tonomatul dP2", a fost invitata Nico. Avea pe nas ochelari de soare si chicotea. Partenerul ei de la preselectia Eurovision, Mihai Traistariu, a intrat in direct, la telefon, si a spus ca i-a picat prost comparatia pe care presa a facut-o intre cuplul lor si cel format, la editia de acum trei ani, din Monica Anghel si Marcel Pavel.

S-a si justificat: „Ei cinta mai plaminos. Noi facem mai multe ghirlande". Si au exemplificat cu niste „ghirlande". Din pacate, Maruta n-a fost atit de bun cu noi, incit sa-i sune si pe amintitii Pavel sau Anghel si sa-i roage sa ne faca o demonstratie a cintatului „plaminos". Ne-a lasat asa, in ceata.