Astral Telecom a anuntat ca pachetul de servicii integrate destinate segmentului de afaceri - Astral TriPlay - include acum, pentru fiecare luna, pana la 3.360 de minute gratuite pentru apelurile lansate catre reteaua Astral si catre retelele principalilor operatori de telefonie fixa si mobila.

De asemenea, mai sunt incluse; gratuitate pentru primele 3 minute pentru convorbirile initiate in grup inchis de utilizatori, viteza garantata de conectare la Internet, televiziune prin cablu - toate integrate intr-un pachet de servicii nationale de comunicatii electronice.

"Aceasta este cea mai eficienta solutie de comunicatii pentru companii si include trei componente: conectivitate, voce si audiovizual, corespunzatoare serviciilor noastre de acces Internet si date, telefonie si televiziune prin cablu", a declarat Calin Geru, manager marketing internet, date si telefonie - Astral.

Componenta de conectivitate include latimi de banda garantate de 64 kbps si alocate de 512 kbps, 1 Mbps sau 2 Mbps. Componenta vizuala include serviciile de televiziune prin cablu care sunt disponibile numai in retelele hibride de fibra optica si cablu coaxial.

In ceea ce priveste tarifele de telefonie, noul serviciu lanseaza reduceri de pana la 73% pentru convorbiri initiate spre reteaua Astral si de pana la 20% pentru convorbirile initiate catre alte retele.