Surse din Primaria Capitalei au confirmat, pentru Realitatea TV, ca una dintre firmele lui Hayssam, Rio Bucovina Water, a incheiat un contract cu municipalitatea, pentru asigurarea apei potabile, pe timpul verii, pentru angajati.

MAE a avut contracte cu Hayssam

In anul 2004 Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a achizitionat 6 autoturisme din care 2 marca Daewoo Nubira de la societatea City Center, transmite MAE intr-un comunicat de ultima ora.

Atribuirea contractului de achizitie s-a facut prin concurs de oferte conform OG 60/2001. In cursul anului 2004 au fost efectuate revizii si reparatii ale automobilelor marca Daewoo la societatea City Center, autorizata de firma constructoare pentru acest tip de servicii.

In anul 2005 s-au efectuat revizii tehnice obligatorii, precum si inspectiile tehnice periodice pentru o parte din automobilele din parcul auto al MAE.

Vacaroiu stie mai bine ca Geoana ce era in curtea MAE

Senatorul PSD Mircea Geoana, fost ministru de externe, sustine ca instutitia pe care a condus-o nu a avut contracte cu firmele lui Hayssam, asa cum declarase, luni, presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu.

Potrivit cotidianului Ziua, exista indicii ca afaceristul romano - sirian a derulat operatiuni comerciale frauduloase pe teritoriul Statelor Unite.

Mai mult, aceleasi surse sustin ca Omar Hayssam ar fi alimentat organizatii teroriste siriene.

  • Geoana il contrazice pe Vacaroiu pe tema Hayssam
  • Cazul Hayssam va fi rediscutat
  • Primaria Capitalei recunoaste ca a facut afaceri cu Omar Haysam
  • Omar Hayssam, cercetat de americani