Santajul si amenintarea magistratilor se face indeobste pe cai subterane, prin persoane, scrisori sau telefoane. Doar in Sicilia sau in America atunci cand este dus la tribunal un cap mafiot pe afara se invart insi cu ochi de peste congelat si subsuoara costumului Versace umflata.

Nu stiu cu ce seamana ochii d-lor Teodor Melescanu, Ludovic Orban, Crin Antonescu, Mircea Cosea, Cristian Boureanu, Horia Toma si nu stiu daca poarta pistol sub costumele impecabile, dar scopul prezentei lor in grup in incinta Curtii de Apel Bucuresti, ca escorta a lui Dinu Patriciu, este acelasi cu al mafiotilor.

Aveti grija, domnilor procurori si judecatori, suna mesajul mut al comandoului de presiune liberal, don Dino Patriciano, pe care ati indraznit sa-l chemati si sa-l bagati in arest, nu e un coate-goale, un amarastean pe care puteti sa-l infundati dupa cum aveti chef sau dupa cata

spaga luati, este un mare fruntas liberal, care a dat bani cu ghiotura la partid. Vicele Melescanu a fost si in CA la Rompetrol, don Dino e amicul premierului, care e si el liberal de-al nostru, si ati vazut ca s-a declarat neplacut surprins deoarece v-ati atins de don Dino.

Cu ajutorul presedintelui Basescu, al ministrei Macovei de la Justitie si al lui Dumnezeu, noi, Puterea, o sa numim si o sa matrasim din functii cum vrea muschii nostri toti magistratii, incepand cu aia mari. Asa ca aveti grija...

Alianta pedisto-liberala cica vrea sa dezinfecteze Justitia ticalosita de PSD. Ani de zile, imaginea emblematica pentru presiunile stabilor pesedisti asupra magistratilor a fost insotirea la Parchet a infractorului Bivolaru de catre Adrian Nastase, Miron Mitrea, Dan Ioan Popescu, Viorel Hrebenciuc et comp.

Si atunci, pesedistii macar erau in opozitie. Acum, liberalii refac in oglinda gestul pesedist, numai ca, pe deasupra, ei sunt la putere. Alte masti, aceeasi piesa. Ce altceva sa intelegi decat ca reforma D.A. a Justitiei consta in inlocuirea unor numere de telefon chemand „pe scurt" cu altele?

Tot joi, Gigi Becali, latifundiar in Pipera prin voia aceluiasi Dumnezeu si a unui snop de generali MApN in frunte cu fostul ministru pedisto-liberal Babiuc, i-a tras numitei Justitia o flegma in ochii legati: „N-am timp acu’ sa vin la Parchet", le-a zis don Gigi procurorilor.

Ia sa vedem, e in stare Traian Basescu, care vrea sa incalece Justitia impreuna cu Monica Macovei, sa-l aduca in fata legii pe Gigi Becali? Eu cred ca mai degraba il cheama din nou la Cotroceni sa-l felicite.

Nu e nici o deosebire din punct de vedere social si moral intre atitudinea liderilor PNL si cea a lui Gigi Becali. Ea presupune acelasi lucru: Justitia, ca putere separata in stat, e o vorba pentru prostime. In fapt, ea nu exista.

„Lumea buna", fie politicieni, fie mafioti, fie si una, si alta, isi face de comanda o Justitie paralela, cu covor rosu la intrare si fanfara la iesire, cu rugaminti fierbinti sa vina marele boss sa bea o cafeluta la Parchet.

Justitia lui Nastase, Justitia lui Macovei, Justitia lui Basescu, a lui Gigi Becali. Fiecare vrea s-o posede pe doamna asta, cu perversiuni, mai ales ca e legata la ochi. Si conu Dinu da acum apa la guzgani fiindca n-are inca o Justitie personala.

Pe care i-o promitea printrre dinti, dupa turul intai al alegerilor din toamna, altui mare plangoci al politicii romanesti: „Iti mai dau doua saptamani, Traiane..."