Conform cotidianului francez "Le Monde", un reportaj despre Logan difuzat de televiziunea franceza M6 a fost cenzurat chiar de directorul redactional, Jérôme Bureau. Acesta a dispus taierea a 7 secunde din reportaj, pasaj in care un mare importator francez de Logan afirma faptul ca Renault pierde cote de piata in Franta din cauza Loganului.

Cenzura reportajului difuzat in emisiunea "Capital" a fost dezvaluita de sindicatul ziaristilor de la postul de televiziune M6. Sindicalistii au afirmat ca "pentru prima data in istoria emisiunii, un scurt pasaj dintr-un reportaj a fost taiat de catre directiune in conditii inacceptabile".

Directorul acuzat de cenzura s-a aparat spunind ca raspunsul taiat din reportaj aducea "o informatie falsa". "Nu stim daca Renault pierde aceste cote de piata", a spus directorul M6, Jérôme Bureau.

Sindicalistii au dezvaluit insa faptul ca, intr-o sedinta de redactie, directorul acuzat ar fi descris Renault drept "un mare cumparator de publicitate". "Renault nu e cirnatarul de la coltul strazii", ar fi spus Jérôme Bureau.

Conform sindicatului jurnalistilor, Renault este al 15-lea cumparator de spatiu publicitar al televiziunii M6, cu un total brut de 10,6 milioane euro.

Sindicalistii sustin ca directorul a mai suprimat un pasaj in care muncitorii romani de la uzinele Dacia se plingeau ca sint prost platiti. Directorul editorial a declarat ca a fost vorba despre o "autocenzura preventiva".