Patronul clubului Steaua, Gigi Becali, a declarat azi ca si-a vandut nepotilor sai toate actiunile de la clubul din Bulevardul Ghencea, dar a lasat sa se inteleaga ca va controla in continuare clubul de fotbal bucurestean. "La Steaua eu sunt Dumnezeu, iar nepotii mei sunt sfintii.

De azi nu voi mai fi patron, nici actionar, ci doar parinte spiritual. Ma voi ocupa doar de politica", a spus latifundiarul care a semnat actele in prezenta avocatului.

Despre instalarea lui Marius Lacatus in functia de presedinte al FC Steaua, Gigi Becali a spus ca fostul international stelist va da un raspuns in cursul zilei de miercuri.

"Am discutat astazi cu Lacatus si a spus ca maine imi va da un raspuns ferm. Din punctul meu de vedere, in proportie de 95 la suta Lacatus este noul presedinte al Stelei, pe termen nelimitat", a precizat patronul stelist.

La iesirea din biroul lui Becali, Marius Lacatus s-a aratat incantat de propunerea lui patronului ros-albastrilor. "Sunt bucuros ca Gigi Becali are in vedere foste glorii steliste pentru acest post important in organigrama clubului. Este ca atunci cand esti fotbalist. O data in viata ti se ofera o astfel de sansa.

E o mandrie sa ma intorc in Ghencea, insa am cerut un ragaz de 24 de ore pentru ca nu vreau sa ma pripesc", a declarat Lacatus.