Procesul de vanzare al SN Mangalia va fi reluat

de A.V.     HotNews.ro
Luni, 17 octombrie 2005, 0:00


Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI) din cadrul Ministerului Economiei si Comertului (MEC) a hotarat, luni, schimbarea conditiilor de privatizare a S.C. Santierul Naval Mangalia S.A.

MEC – OPSPI va relansa, in perioada urmatoare, procesul de privatizare a S.C. Santierul Naval Mangalia S.A., astfel incat sa existe posibilitatea atragerii unui numar cat mai mare de potentiali investitori, aceasta generand efecte pozitive asupra procesului de privatizare si asupra societatii.

Pe 19 septembrie 2005, Ministerul Economiei si Comertului, prin OPSPI, a publicat oferta de vanzare prin licitatie cu strigare a pachetului de actiuni de 100% din capitalul social al S.C. Santierul Naval Mangalia S.A.

In urma anuntului de privatizare, trei investitori isi depusesera documentele de participare la licitatia pentru achizitionarea intregului pachet de actiuni detinut de statul roman: S.C. 2X1 HOLDING CAPE MIDIA SHIPYARD S.A., S.C. DAEWOO MANGALIA HEAVY INDUSTRIES S.A. si S.C. GRUP ENERGETIC TENDER S.A.

S.C. SANTIERUL NAVAL MANGALIA S.A. este o societate cu capital integral de stat, avand un capital social de 5.276.011,6 RON. Obiectul principal de activitate al societatii consta in proiectarea, fabricatia, repararea si modernizarea navelor maritime si fluviale.


143 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Marţi