SSIF Broker SA profit la 10 luni 133 MLD lei vechi

de     HotNews.ro
Joi, 17 noiembrie 2005, 0:00SSIF „Broker", prima societate de servicii de investitii financiare listata la cota bursei, a obtinut pe primele zece luni ale anului curent un profit brut de 13.3 milioane RON. Conform regulamentelor Bursei de Valori Bucuresti, societatea este obligata sa raporteze lunar situatia activului net, precum si situatia sintetica a portofoliului sau.

Valoarea unitara a activului net la 31 octombrie anul curent este de 1,395 RON/actiune, in crestere fata de valoarea unitara a activului net la 30 septembrie 2005 cu 3,71%.

Situatia activului net la sfarsitul lunii octombrie indica un total activ al societatii de servicii de investitii financiare de peste 62,45 milioane de RON, din care activele imobilizate insumeaza 2,88 milioane de RON. Valoarea totala a actiunilor cotate este de peste 37,98 milioane de RON. In portofoliu, societatea de brokeraj are un numar de 65 societati comerciale cotate si 14 necotate.

Dintre acestea, 42 companii sunt cotate la Bursa de Valori, 23 la Bursa Electronica Rasdaq si restul sunt companii necotate deschise si inchise si una necotata si tranzactionata la BVB, respectiv „Prodvinalco" Cluj-Napoca.

Valoarea de piata a pachetului total de actiuni detinut in portofoliu este de aproximativ 41,07 milioane de RON, din care o pondere de 81,7 % o detin titlurile societatilor cotate la Bursa. SSIF Broker are detineri de pana la 5% la 75 de societati, din cele 79 la care are participatii, iar la patru companii are o participatie intre 5% si 33%.

Structura sintetica portofoliului detinut de societatea de servicii de investitii financiare la 31 octombrie indica faptul ca in portofoliu nu se gasesc obligatiuni, titluri de stat si nici titluri de participare la fonduri mutuale.

SSIF Broker activeaza si pe piata derivatelor, cu o participatie de 5.000 RON la Bursa Monetar Financiara si de Marfuri Sibiu si 3.000 RON la Casa Romana de Compensatii. De asemenea, societatea de brokeraj avea deschise la Bursa Monetar Financiara si de Marfuri Sibiu, la sfarsitul lunii octombrie, un numar de 4532 pozitii.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.


52 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by