La Steaua apele se incing pentru "transferul iernii", asa cum l-a anuntat Mihai Stoica. Se pare ca Maldarasanu ar putea fi mutarea pregatita de Steaua, daca nu se poate parafa un transfer extern. Malda-gol a negat aceasta pista, vineri seara, insa in spatele acestui zvon se afla un adevar.

Maldarasanu isi cauta o echipa afara, iar in cazul in care nu si-o va gasi, ar putea veni la Steaua incepand cu a doua jumatate a lunii ianuarie.

Intelegerea este verbala intre Maldarasanu si Gigi Becali, dar cei doi o neaga pe moment.

La Rapid se stie de negocierile Maldarasanu - Rapid, spre disperarea lui Dinu Gheorghe.

Gigi Becali este de acord sa plateasca suma ceruta de Rapid pentru Maldarasanu, desi varianta oficiala a patronului Stelei este ca nu e interesat de jucatorul visiniu.

"De Maldarasanu va spun clar, nu ne intereseaza", a spus vineri Gigi Becali.

Maldarasanu a spus vineri seara ca "nu se pune problema sa vin la Steaua. Nu ma gandesc la asa ceva si nici nu am discutat cu nimeni", a spus Maldarasanu.

Maldarasanu va fi liber de contract din vara si este greu de crezut ca George Copos va cere o suma mica de bani, acum in iarna, pentru a-l lasa sa plece.

Pe de alta parte, vanzarea lui Maldarasanu in iarna ar fi singura solutie pentru Rapid de a obtine bani pe el, pentru ca la vara Malda-gol pleaca pe gratis, unde va vrea el.

Cert este ca la acest moment Steaua tine cate un spin in cocoasa celorlalte trei echipe bune din Divizia A: Petre la Dinamo, Maldarasanu la Rapid si Oprita la Poli.