Neogen a efectuat recent o serie de sondaje pe site-ul de prietenii si matrimoniale Noi2.ro, pentru a investiga atributele si calitatile care trebuie sa le aiba un partener ideal.

`Rad, deci exist`

Primele rezultate releva faptul ca romanii prefera persoanele cu un puternic simt al umorului, in detrimentul persoanelor inteligente, care ii fac sa gandeasca.

Din cei 1600 de respondenti, 70% considera ca doresc un partener ca sa ii faca sa rada, decat un partener care-i fac sa gandeasca (30%).

`Baieti buni, baieti rai...`

62% dintre participanti doresc sa aiba parteneri stabili si previzibili. Majoritatea femeilor prefera barbatii buni, sensibili, desi 28% dintre ele sunt mai degraba atrase de `baietii rai`.

`Vorba multa, dragoste curata`

Romanilor nu le plac persoanele foarte muncitoare, dedicate locului de munca, chiar daca sunt persoane de succes, 91% raspunzand ca prefera persoanele cu o viata echilibrata.

60% dintre persoane au raspuns ca prefera persoanele vorbarete, care nu au probleme in a-si exprima sentimentele, fata de partenerii care sunt buni ascultatori (40%)

`Joaca de-a soarecele si pisica, depasita`

60% dintre respondenti sustin ca prefera sa se apropie de persoanele despre care stiu ca sunt atrase de ei, decat sa se indragosteasca de cineva care trebuie `vanat`.

Sondajele cu tema `Pe cine iubesc romanii?` au fost efectuate la inceputul lunii ianuarie 2006.

Despre Noi2.ro

Noi2.ro, serviciu al companiei Neogen lansat in anul 2002, este cel mai mare site de Prietenii/Matrimoniale din Romania cu peste 250.000 de vizitatori saptamanal.