Steaua a terminat duminica 1-1, in Cipru, cu Steaua Rosie Belgrad. Fotbalul a lipsit insa cu desavarsie. Meciul amical a insemnat palme, pumni si scuipati. Totul a inceput de la comportamentul nesportiv al lui Mirel Radoi.

Dupa sase luni de la demiterea sa din Ghencea, Walter Zenga si-a reintalnit ieri fostii elevi. Acestia i-au daruit italianului un tricou cu autografe, cu ocazia amicalului dintre Steaua si ocupanta primului loc din Serbia pregatita de Zenga, Steaua Rosie Belgrad.

Sub privirile dinamovistului Cornel Dinu si ale 'cipriotului' Ioan Andone, debutul intalnirii a fost unul extrem de nervos.

'Razboiul Stelelor', asa cum a fost numita partida amicala de fotbal dintre echipele Steaua Bucuresti si Steaua Rosie Belgrad, singurele formatii din Europa de Est care au in palmares Cupa Campionilor Europeni, s-a incheiat duminica, la Larnaca, nedecis, scor 1-1. Golurile au fost marcate de Radoi (59), respectiv Zigici (84).

Bataie generala, curmata de Oli si Zenga

Partida a fost marcata de incidentele violente petrecute cu trei minute inainte de final. La scorul de 1-1, intre jucatori a izbucnit o bataie generala.

'Focul' a fost aprins de Mirel Radoi, un jucator cu dese iesiri violente. Capitanul Stelei l-a lovit cu pumnul pe Lukovici, fapt care a iscat alte dueluri, in care s-au schimbat pumni si picioare precum in ringurile din K1.

'Fotbalul nu se mai joaca pe imbratisari si mangaieri' a fost explicatia penibila data de durul Radoi.

'A fost un meci cu mult peste limita unei partide amicale. Au fost orgolii mari, fiindca sunt doua echipe bataioase', a declarat Olaroiu. 'E normal sa apara si scantei. E greu de spus care Stea a fost mai buna', a comentat Zenga.

Dialog Olaroiu - Zenga in italiana

Inainte de startul disputei, Cosmin Olaroiu si Walter Zenga, tehnicienii celor doua grupari, s-au intretinut minute in sir in limba italiana. Fostul star de la Inter Milano - care a pregatit in trecut gruparea din Ghencea, dar acum ii conduce pe belgradeni - s-a salutat cu fostii sai elevi, dar n-a luat loc pe banca de rezerve a 'militarilor', asa cum intentiona inaintea jocului.

Steaua Bucuresti 1

Steaua Rosie Belgrad 1

Au marcat: Radoi (58)/ Zigic (83).

Steaua: M. Toma - Ogararu, D.Goian, Ghionea, Nesu - Nicolita, M. Radoi, Paraschiv, Bostina - Dica, Iacob. Antrenor: Cosmin Olaroiu. Au mai jucat: P. Marin, Lovin, Oprita, Fl. Dumitru.