Relatia Angelinei Jolie cu Brad Pitt, un fenomen mediatic unic in istorie

Fenomenul „Brangelina" a creat un adevarat ciclon mediatic. Unii specialisti spun chiar ca toata aceasta curiozitate obsesiva care inconjoara viata cuplului a atins deja sfera patologicului, umbrind de mult alte cupluri celebre, precum Ben Affleck si Jennifer Lopez sau Tom Cruise si Katie Holmes, se arata intr-o analiza a agentiei Reuters.

In functie de postul de televiziune sau publicatia citita, Angelina fie asteapta o fetita sau un baiat, daca nu cumva chiar gemeni, fie cuplul planuieste, de Ziua Indragostitilor, o nunta la Malibu sau la vila din Italia a lui George Clooney, asta daca nu cumva s-au casatorit deja intr-o ceremonie budista secreta.

Tot din presa aflam ca au angajat deja un celebru bucatar pentru nunta, ca au vorbit cu Guy Ritchie, sotul Madonnei, pentru a le fi cavaler de onoare si ca au dat deja comanda pentru verighete la un bijutier italian. De curand a aparut chiar si un site Brangelina.net.

„Nu vorbim despre asta. Nu mai vrem niciun fel de articole. Vrem doar ca lumea sa-i lase in pace", a declarat Cindy Guagenti, purtatoarea de cuvant a lui Brad Pitt. „Nu se casatoresc, dar nu vreau nici sa publicati articole despre faptul ca nu fac nunta. Cred ca cel mai bine ar fi sa renuntati la subiect", a adaugat ea.

Chiar si revista „Time" a sesizat nebunia mediatica si a publicat saptamana trecuta o caricatura in care stirile privind sarcina si nunta o tortureaza pe Angelina Jolie asa cum sunt chinuiti prizonierii de razboi.

Articol integral in EVZ